Niculae Ioana-Manuela - Cabinet Individual de Avocatura Bucuresti

Onorarii percepute

Onorariile vor fi stabilite in raport de:

  • dificultatea, amploarea sau durata cazului;
  • timpul si volumul de munca necesare pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client;
  • situatia financiara a clientului;
  • natura, noutatea si dificultatea cazului;
  • constrangerile de timp in care avocatul este obligat de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii legale performante.

 

Onorariul se percepe in baza contractului de asistenta juridica incheiat de Cabinet cu clientul si se plateste pe loc, in numerar, sau prin transfer bancar, anticipat prestarii serviciului avocatial. 

 

Onorariul poate fi convenit in RON, EUR sau USD. In cazul stabilirii onorariului in EUR sau USD, plata poate fi facuta in valuta sau in RON, la cursul oficial de schimb din ziua platii.

 

In cazul platii in numerar a onorariului, se elibereaza chitanta pentru toate sumele achitate.

 

In cazul platii prin transfer bancar, Ordinul de Plata emis de client reprezinta dovada achitarii onorariului. 

 

Toate informatiile privind detaliile platii (nr. de cont in RON/EUR/USD) si specificatiile care trebuie inscrise pe Ordinul de Plata vor fi comunicate clientului in timp util.

 

In anumite situatii, daca apreciem ca situatia financiara a clientului o impune, putem acorda un numar variabil de esalonari la plata onorariilor, in sistem AVANS + RATE. Transele de plata urmeaza sa fie achitate de client conform graficului specificat in contractul de asistenta juridica.

 

Neplata onorariului la datele stabilite in contract da dreptul avocatului sa rezilieze contractul de drept, fara o notificare prealabila.

 

Contractul de Asistenta Juridica reprezinta titlu executoriu. 

 

                      ONORARII PENTRU CONSULTANTA JURIDICA       

  

Opiniile profesionale solicitate in cadrul consultantei juridice (sau cele cu grad mare de complexitate solicitate prin e-mail sau fax), vor fi transmise clientului  prin posta rapida, e-mail, fax, in cel mai scurt timp posibil de la primirea prin e-mail/fax a tuturor informatiilor (eventual documente scanate)  si istoricul cazului in care ne solicitati consultanta, dupa evaluarea de catre un avocat al nostru a timpului necesar de lucru si a onorariului de plata, comunicarea acestora catre client si plata efectiva a acestuia.

 

Consultatiile juridice nu se acorda telefonic, ci numai la unul dintre sediile  Cabinetului nostru,  pe baza de programare in prealabil.

 

Pentru consultatia initiala la Cabinet se percepe un onorariu FIX ORAR in valoare de 200 RON/ 50 EURO/ 65 USD, in functie de moneda in care doriti sa achitati. 

 

In situatia angajarii  avocatului  in  proces,  onorariul de consultanta este inclus in onorariul de reprezentare/asistare in litigiu.

 

 

PENTRU PERSOANE JURIDICE

 

Cabinetul de Avocatura NICULAE IOANA-MANUELA” acopera latura juridica a intregii activitati desfasurate de societatea  dumneavoastra, asigurand consultanta, asistenta juridica si reprezentare in fata tuturor institutiilor Statului si a instantelor de judecata.

 

La stabilirea onorariilor pentru persoane juridice, se va avea in vedere si posibilitatea de a dezvolta modalitatile de plata a onorariilor sub diferite aspecte, cum ar fi:

a) onorarii orare;

b) onorarii fixe (forfetare);

c) onorarii de succes;

d) onorarii formate din combinarea criteriilor de la lit. a), b) si c);

e) onorarii sub forma de ABONAMENT:

  • Contract de consultanta CLASIC -   10 ore/luna de activitate juridica prestata in favoarea clientului
  • Contract de consultanta TIP         -   15 ore/lunar de activitate juridica prestata in favoarea clientului
  • Contract de consultanta PLUS

In cadrul abonamentului Plus, activitatea de asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata si/sau a Curtii de Arbitraj se desfasoara pentru un numar de maxim 10 dosare comerciale.

 

Pentru un numar mai mare de 10 dosare, se va percepe un onorariu separat, negociat cu Clientul, in functie de obiectul dosarelor incredintate suplimentar, de numarul si de gradul de dificultate al acestora.

 

Preturile abonamentelor se vor stabili tinand cont si de volumul dosarelor incredintate, de obiectul si gradul de dificultate al cestora.

 

Pentru dosarele avand ca obiect recuperarea de creante de la debitorii dumneavoastra, se va percepe onorariul prezentat in rubrica RECUPERARI CREANTE de pe site-ul cabinetului nostru (www.avocat-manuelaniculae.ro).

 

  

Pentru dosarele avand ca obiect INSCRIERI IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII REALE MOBILIARE, se va trimite oferta de preturi clientilor interesati.

 

Abonamentele se incheie pe o perioada de minim 1 an, iar achitarea sumei lunare se va face, in avans, la inceputul lunii pentru care se face plata.

Galerie foto