Beraria H Restaurant, muzica, dans - Bucuresti

Despre Beraria H

A fost odata ca niciodata o constructie mare si vestita pe numele sau Pavilionul Industriei Grele Sovietice. Cosmopolita si impresionanta atât prin arhitectura cât si prin dimensiuni, cladirea a ajuns renumita atât în tara, cât si în toata Europa. Dupa câtiva ani în care a fost vizitata de cele mai noi masinarii si utilaje mari, cladirea din povestea noastra s-a plictisit de ele.  Asa ca a fost integrata în ansamblul Expozitiei Realizarilor Nationale. Putini oameni stiu ca, pentru mai multi ani, cladirea a servit drept adapost al artei. Vestitul sculptor român Ion Jalea a expus câteva dintre operele sale de arta în aceasta cladire.  

 

 Anii 90' au venit si au adus cu ei o alta schimbare: Pavilionul Industriei Grele Sovietice a devenit Pavilionul H, centru comercial. Si a ramas asa multi ani, pâna când, într-o buna zi, cladirea noastra capricioasa a decis ca vrea sa fie altceva. Vedeti voi, ea în toti acesti ani a cautat cea mai buna varianta a sa. Si, într-un final, a gasit-o. S-a gatit frumos, si-a luat straiele de sarbatoare si a devenit Beraria H!  

 

 Beraria H sau Orasul cu Chef de Viata este locul în care vii sa asculti muzica de calitate, sa vezi artisti îndragiti, atât nationali cât si international în cadrul unor show-uri inedite si absolut spectaculoase, sa manânci bucate delicioase si sa bei diferite tipuri de bere si alcool. Cu alte cuvinte, este locul în care vii atunci când vrei sa fii sigur ca vei avea parte de o seara ca în povesti!  De la spectacole de cabaret si magie, pâna la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) si concerte cu majoritatea artistilor în voga din România (si nu numai!), ceea ce ne-am propus sa îti oferim la Beraria H este o supradoza de distractie si voie buna!  Te invitam sa traiesti în fiecare zi alaturi de noi povestea unui loc legendar în care voia buna si cheful de viata nu se termina niciodata! 

Galerie foto
  • ...