Best Kinetotherapy - Centru recuperare medicala Bucuresti

Fizioterapie

ELECTROTERAPIE
Electroterapia este o metoda dovedita si eficienta de control al durerii si stimulare musculara.

Multi specialisti considera ca electroterapia poate mentine durerea sub control si contribuie la accelerarea procesului de vindecare.


TERAPIE CU ULTRASUNETE
Terapia cu ultrasunete este utilizata pentru diverse patologii reumatismale degenerative, fracturi, afectiuni dermatologice, contuzii etc. Prin acest tratament se obtine un efect miorelaxant, analgezic si de imbunatatire a circulatiei sangvine.

TERAPIE TECAR
Terapia TECAR (Transfer Capacitive Resistive Energy), numita si hipertermie, reprezenta o metoda de tratament de ultima generatie care stimuleaza mecanismele de autovindecare ale organismului si este folosita cu succes si in tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulari intense la nivel celular.

TERAPIE SHOCKWAVE
Terapia cu unde de soc extracorporale (Shock Wave) este foarte eficienta in durerile de la nivelul calcaiului, durerile de la nivelul cotului generate de suprasolicitare, durerile de la nivelul genunchilor la sportivi, precum si alte afectiuni musculoscheletale si abarticulare.

TERAPIE CU CALDURA
Terapia calda este unul dintre cele mai uzuale remedii naturale, non-farmaceutice si noninvazive solutii pentru ameliorarea durerii.

Aceasta terapie functioneaza prin stimularea puterii de vindecare proprii organismului si este recomandata pentru reducerea durerilor articulare si musculare, calmarea durerilor menstruale, durerilor de spate, spasmelor musculare etc.

TERAPIE CU GHEATA
Gheata este un remediu eficient impotriva durerilor musculare si a oboselii. printr-o astfel de terapie scapam organismul de toxine, dar ne si relaxam.

Terapia cu gheata se realizeaza prin aplicarea unei pungi reci sau a unui alt agent de racire pe piele, pentru tratarea ranilor musculo-scheletale.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0766779900
Bd. Pache Protopopescu, nr. 81, Sector 2
Distribuie