Best Kinetotherapy - Centru recuperare medicala Bucuresti

Masaj

REFLEXO
O metoda terapeutica practicata in medicina traditionala chineza care considera ca fiinta mana este un tot, si ca ceea gandeste, vorbeste si face, ii influenteaza fiziologia si chiar structura biologica.


TERAPEUTIC
Masajul terapeutic este mai mult decat un masaj de relaxare. Acesta se concentreaza pe tratamentul afectiunii diagnosticate. Masajul terapeutic este diferentiat pe o serie de discipline. Intre acestea se numara drenajul limfatic, terapia neuromusculara, terapia cranio-sacrala, masajul ortopedic, masajul decontractant, masajul tonifiant.

DRENAJ LIMFATIC
Drenajul limfatic este un masaj usor, combinat cu usoare presiuni asupra ganglionilor limfatici. Acestia se gasesc in zona gatului, sanilor, abdomenului, in regiunea inghinala si a genunchilor si sunt puncte cheie unde se aduna rezidurile pentru a fi drenate in sistemul circulator limfatic. „Drenajul se face prin miscari de presiune la nivelul pielii, prin care se stimuleaza canalul limfatic sa transporte mult mai usor limfa. Astfel, se elimina si o parte din apa, ceea ce ajuta la tonifierea pielii.

DE RELAXARE
Principalele probleme cu care se confrunta omul modern o reprezinta stresul, sedentarismul si alimentatia neadecvata. Aceste probleme nu afecteaza doar trupul ci si psihicul, fapt ce duce la scaderea randamentului zilnic. Masajul de relaxare face parte din arsenalul terapeutic in lupta impotriva acestor probleme cotidiene.

MASAJUL GRAVIDEI
Masajul gravidei inseamna relaxare si sanatate, atat pentru mama, cat si pentru bebele din pantec.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0766779900
Bd. Pache Protopopescu, nr. 81, Sector 2
Distribuie