Bestroll Expert - Tamplarie PVC, usi garaj, rulouri, jaluzele, Bucuresti si Ilfov

Usi de garaj sectionale

Usi de garaj sectionale – livram in toata tara, consultanta, montaje

Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Izolatia foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

Caracteristici usa sectionala izolata termic

Constructia usii este realizata din panouri din tabla de otel galvanizat izolata termic cu spuma poliuretanica tip sandwich cu grosimea de 40 mm si un coeficient de transmitere termic K= 0,38, vopsite in camp electrostatic.

Panourile se imbina perfect intre ele si se asigura etansarea intre ele cu ajutorul unor garnituri de cauciuc.

Sinele de ghidare cu profil special sunt realizate din tabla de otel galvanizat termic cu grosimea de 2,5mm. Toate elementele de ghidare sunt zincate.

Cablurile de tractiune sunt de tipul celor folosite in industria aeronautica.

Datorita sistemului cu arcuri de torsiune care compenseaza greutatea usii, actionarea acesteia se face usor si uniform, necesitand un efort minim din partea operatorului.

Sistemele de siguranta cu care este prevazuta usa asigura blocajul usii in ghidaje in cazul in care un cablu sau un arc cedeaza eliminand astfel posibilitatea producerii de accidente.

Datorita modului de operare simplu , cu cheltuieli de intretinere minime, usile sectionale asigura siguranta in exploatare si o durata de exploatare indelungata.

Blaturile portii intra unul in celalalt crescand astfel stabilitatea la vant, perimetrul usii este prevazut cu garniture precum si imbinarea dintre blaturi, panoul inferior este prevazut cu garniture profilata pentru izolatie la sol iar panoul superior este prevazut cu garniture la boiandrug la sol iar panoul superior este prevazut cu garniture la boiandrug.

  

 Avantaje usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale produse de noi au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou , usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect „ca nou” chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii.

Galerie foto
  • ...