Bestroll Expert - Tamplarie PVC, usi garaj, rulouri, jaluzele, Bucuresti si Ilfov

Plase insecte

Plase contra insectelor – plase tantari

Cu sistemul de protectie contra insectelor, vizitatorii nepoftiti raman afara iar dumneavoastra puteti avea o noapte linistita.

Avantajele sistemului de protectie contra insectelor:

      » au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de sticla       » transparenta ridicata       » montare si demontare simpla       » nu implica modificari ale ramei ferestrei       » rezistenta la actiunea factorilor climaterici       » stabilitate datorita ramei din aluminiu       » protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei si profilului de culisare a panzei(profil aluminiu cu perii)       » intretinere simpla       » permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior       » nu se cunoaste depunerea prafului, datorita culorii gri a plasei       » ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la îmbatrânire;

Materialul din care se confectioneaza plasele anti- insecte este fibra de sticla (material – ignifug), iar structura este din aluminiu eloxat, atat in cazul celor pe rama cu balamale cat si in cazul celor tip rulou (la acestea si caseta este din aluminiu eloxat).

Plasele de insecte pe care vi le propunem asigura protectie impotriva oricaror insecte.

Avantaje plase tantari

Nevoia unui somn linistit este prioritara pentru caminul oricui. Folosirea plaselor antiinsecte rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor. Aerisirea locuintei dumneavoastra se va putea face pe toata durata zilei si a noptii, eliminandu-se riscul de a avea mici surprize. Datorita plaselor de tantari, nu va mai trebui sa renuntati la aerul proaspat din noptile calde ale verii, asigurandu-va tot confortul pentru un somn linistit.

Galerie foto
  • ...