Bestterrm Solutions - Tamplarie aluminiu, PVC Bucuresti

Rulouri exterioare aplicate

Rulouri Exterioare Aplicate sunt acele tipuri de rulouri exterioare integral din aluminiu. Caseta are forma ovala sau tesita la 45?. Lamelele au dimensiunea de 39 mm sau de 45 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolare inalta.

Pot fi prevazute cu plasa de tantari incorporata de tip rulou, cu perii la baza care inchid ermetic si nu permit patrunderea prafului. Plasa de tantari se actioneaza vertical, cu snur, si este dotata cu frana siliconica. Frana siliconica permite strangerea lenta a plasei, prevenind astfel accidentele si ridicarea brusca ce poate defecta plasa de tantari. Astfel, plasele de tantari dotate cu frana siliconica isi dubleaza durata de functionare.

Actionarea:

Rulourile aplicate pot fi actionate electric sau manual:

  • Actionarea electrica este disponibila doar pentru rulourile din aluminiu. Se realizeaza cu motor si telecomanda sau intrerupator. Telecomenzile disponibile sunt de culoare alba si au 1-5 sau 15 canale. Acest tip de actionare permite montarea optionala a unui sistem antiefractie cu blocare automata care impiedica deschiderea ruloului din exterior. Pentru actionarea cu intrerupator poti opta pentru intrerupatoare aplicate, ingropate sau cu cheie.
  • Actionarea manuala este folosita atat la rulourile din aluminiu, cat si la cele din PVC. Actionarea manuala standard este cea cu banda sau snur si este folosita pentru rulouri de pana in 2,5 mp. Actionarea cu arc, vinci sau manivela se foloseste pentru rulouri de dimensiuni mai mari.

 

Galerie foto
  • ...