Bestterrm Solutions - Tamplarie aluminiu, PVC Bucuresti

Tamplarie PVC

Atentia la detalii, manopera de inalta calitate, siguranta si functionalitatea inovatoare, atentia la economisirea de energie sunt cuvintele cheie in realizarea produselor noastre.

Tamplaria PVC ofera siguranta si securitate, ofera economii mari de energi, are costuri reduse de intretinere sunt usor de curatat si este un produs igienic, reciclabil cu impact redus asupra mediului inconjurator, ofera protectie fonica buna, poate fi folosit in orice zona climatica.

In alegerea tamplariei cel mai important lucru este producatorul si in alegerea lui trebuie sa tinem cont de  vechimea lui, reputatia, certificarile si atestarile de care dispune, deoarece ofera garantia unui produs de calitate.

In alegerea unei tamplarii trebuie sa tineti cont de uramatoarele:

 

Profilul corespunzator
Ce trebuie sa stim despre clasa profilelor?

In primul rand trebuie sa stim ca tamplaria pvc se formeaza pe baza unor profile PVC, care pot fi realizate In diferite clase, precum clasa A, B, C, etc, intre aceste clase profilul clasa A  ofera cea mai buna calitate, ca sa se incadrese in aceasta clasa profilul trebuie sa aiba grosimea peretilor exteriori peste 2,8 mm , acest lucru asigura stabilitatea si durabilitatea ferestrelor, precum si o mai buna protectie Impotriva zgomotului si schimbarilor de temperatura.Profile cu pereti mai subtiri, se Incadreaza In clasele B si C, nu mai au o  rezistenta ridicata la deteriorare si pot fi, de exemplu, mai sensibile la fisurare si colturile ferestrelor se pot deforma.

 

Sticla
O alta caracteristica importanta este sticla, in prezent, exista geam termoizolant cu doua sau mai multe sticle, care sunt separate Intre ele printr-un distantier din aluminiu ex. Geamul termoizolant trebuie realizat pe un cadru special din material inoxidabil care reduce pierderile de caldura cu pâna la 10% si reduce fenomenul de condens pe geamuri.

 

Coeficientul de transfer termic
O intrebare importanta este ce impact are valoarea “U” asupra protectiei termice si confortului dumneavoastra. Valoarea “U” trebuie sa fie calculat pentru Intreaga fereastra, nu doar pentru sticla de exemplu. “U” ne spune cât de multa de caldura “scapa” pe 1m ² de suprafata a ferestrei, astfel cu cat aceste valori sunt mai mici cu atât mai bine.”U” ar trebui sa fie calculat individual pentru fiecare fereastra.

 

Feroneria
Ofera siguranta si protectie, feroneria trebuie sa fie de calitate ea oferind rezistenta si o utilizare indelungata a tamplariei. Feroneria trebuie realizata din materiale inoxidabile si punctele de inchidere trebuiesc pozitionate la distante care sa ofere functionalitate corespunzatoare.
 

Galerie foto
  • ...