BIT Consulting - Service calculatoare, Servicii IT Bucuresti

Externalizare IT

BIT Consulting ofera Outsoursing IT pentru mediul bussinesCu o experienta de peste 9 ani in domeniul Externalizarii de Servicii IT, BIT Consulting ofera clientilor posibilitatea de a inlocui cu succes un department IT intern sau un angajat permanent cu costuri mai mici. In prezent asiguram mentenanta it unui numar mare de firme preluand astfel sarcina costisitoare a mentinerii unui personal specializat in IT si oferind in acelasi timp cele mai bune solutii IT.

De ce sa optati pentru externalizarea IT?

Costuri reduse: din punct de vedere financiar este mai eficienta Externalizarea IT decat mentinerea unui angajat permanent. Prin externalizarea departamentului IT intern se obtine o reducere a costurilor cu cel putin 30%.Knowledge: cand folositi expertiza unui astfel de furnizor aveti avantajul de a avea acces la un numar mult mai mare de informatii si solutii;Focusarea pe afacere: intampinarea unor probleme in cadrul departamentului IT presupune pierderea unui timp pretios pentru afacere. Utlizarea unui furnizor de externalizare va permite sa va concentrati asupra afacerii, toate grijile legate de aceste probleme fiind indepartate; Managementul riscului: datorita expertizei IT orice firma poate reduce riscul pierderii unor date importante totodata fiind asigurata securitatea si confidentialitatea datelor, plus alte reglementari.

Outsoursing IT – cum lucram?

In baza unui abonament lunar, BIT Consulting va poate oferi solutii optime de externalizare a departamentului IT si rezolvarea problemelor aparute in retea. Inainte de incheierea unui abonament oferim GRATUIT EXPERTIZA din partea unui tehnician prin deplasarea acestuia la sediul dumneavoastra. In baza acestei expertize putem face recomandari si o cotatie de pret exacta, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Abonamentul oferit de BIT Consulting include urmatoarele beneficii:

  • timp de raspuns GARANTAT
  • interventii la sediul firmei ori de cate ori este necesar
  • suport remote sau telefonic;
  • administrare si configurare hardware si software pentru sistemele de calcul;
  • configurarea si administrare server (Windows, Linux);
  • administrarea echipamentelor de retea;
  • mentenanta echipamentelor periferice;
  • consultanta IT pentru achizitie si dezvoltare.

Abonamentele se customizeaza in functie de cerintele clientului. Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati pe mail la adresa office@bitconsulting.ro sau intra in legatura cu un reprezentant BIT Consulting la numarul de telefon: 021.326.44.70 sau Mob: 0726.111.550

Galerie foto
  • ...