BIT Consulting - Service calculatoare, Servicii IT Bucuresti

Cablare structurata Bucuresti

BIT Consulting ofera Servicii de Cablare Structurata firmelor din Bucuresti si Ilfov care doresc calitatea inainte de toate.Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii. O retea bine construita inseamna un grad scazut de probleme in cadrul retelei de calculatoare si a retelei de telefonie. BIT Consulting asigura proiectarea, realizarea si intretinerea retelei de date si voce bazata pe standardele Cat5e si Cat6.

Care este procedura BIT Consulting?

Cunoasterea locatiei: Unul din Tehnicienii BIT Consulting se va deplasa la sediu pentru o evaluare a locatiei si a intregului proiect:

  • numarul porturilor de retea;
  • pozitionare porturilor de retea pe planul locatiei si a rack-ului:
  • stabilirea echipamentelor folosite si a calitatii acestora (LOW, MEDIUM sau TOP QUALITY)

Lucrare Client A

Crearea devizului: in urma evaluarii initiale tehnicianul intocmeste un DEVIZ DE CABLARE STRUCTURATA in care sunt specificate urmatoarele: material si echipamente folosite, costul acestora, durata de executie a intregului proiect, termenul de plata.

Verificarea, aprobarea si modificarea devizului de catre client: odata primit, devizul trebuie verificat si aprobat de client. Se pot face modificari in functie de cerintele si bugetul alocat proiectului .

Semnarea contractului si executarea proiectului: conditiile si termenele existente in deviz. se regasesc in contractul semnat de ambele parti.

Lucrare Client B

Echipamentele folosite sunt compatibile cu CAT5e si CAT6 si sunt recomandate in functie de preferintele si de buget. Nu ezitati sa ne contactati pentru o EVALUARE GRATUITA, echipa BIT Consulting va sta la dispozitie pentru a va oferi toate detaliile necesare.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra oficiala CABLARISTRUCTURATE.RO

Galerie foto
  • ...