Casa Fabian - Centru de ingrijire persoane varstnice, Timisoara

Despre Casa Fabian Timisoara

Înca din 2011, casa de batrâni Fabian, din Timisoara si-a propus sa ofere beneficiarilor cele mai bune conditii. Însa mai presus de asta, ne-am dorit si ne dorim în continuare sa îi facem sa se simta ca acasa. Echipa noastra se dedica în totalitate beneficiarilor pentru ca acestia sa se bucure de o batrânete linistita si de o sedere la standarde înalte.

Cei dragi tie sunt pe mâini bune

Casa Fabian e o casa de batrâni din Timisoara ce ofera mai mult decât un simplu camin pentru cei în vârsta. Toti rezidentii nostri beneficiaza de asistenta medicala specializata în functie de nevoile lor.

De asemenea, una dintre cladiri este destinata în mod special îngrijirii batrânilor care se confrunta cu afectiuni precum Parkinson si Alzheimer si primesc tratamentul si îngrijirea necesare.

Stim ce este cel mai bine pentru fiecare în parte deoarece echipa noastra este alcatuita din personal specializat în domeniul medical precum medici, asistenti sociali, asistenti medicali si infirmieri, ceea ce face ca sederea parintelui sau bunicului tau aici sa fie mai sigura si mai benefica lui.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0734072247; 0756791342
Str. Bujorilor, Nr. 126, Timisoara, judetul Timis
Distribuie