Casa Fabian - Centru de ingrijire persoane varstnice, Timisoara

Asiguram varstnicilor nostri tot ceea ce au nevoie

În pachetul lunar am inclus toate serviciile de care bunicul sau parintele tau ar avea nevoie. De la cele care acopera satisfacerea nevoilor de baza la cele emotionale si sociale.

Servicii de cazare

Dispunem de doua cladiri cu o capacitate totala de 60 locuri de cazare în camere cu 2, 3 sau 4 paturi în functie de preferinte. Spatiile comune si curtea sunt generoase si ofera tot confortul necesar, iar televizorul este nelipsit din fiecare camera.

Asistenta personala 24/24

Personalul nostru asigura asistenta 24/24 celor aflati în centrul nostru de îngrijire batrâni pentru ca acestia sa primeasca în permanenta ajutorul de care au nevoie.

Supraveghere medicala

Pentru ca sanatatea este cea mai importanta, asiguram asistenta medicala precum si cadre medicale de specialitate care sa monitorizeze în starea de sanatate a beneficiarilor nostri.

Consult medic de familie/ psihiatru la nevoie

În cadrul centrului dispunem de un medic de familie si un medic psihiatru ce pot oferi beneficiarilor nostri, ori de câte ori este nevoie, consult de specialitate.

Asigurarea si servirea mesei

Zilnic, rezidentii nostri sunt rasfatati cu preparate culinare proaspete si gustoase. În fiecare zi se servesc 3 mese principale, distincte si 2 gustari. Toate preparatele sunt adaptate regimelor impuse de patologiile existente ale fiecarei persoane în parte.

Servicii de toaleta si baie asistate

Asiguram îngrijirea personala în spatii igienizate si bine puse la punct si servicii de toaleta si baie asistate în special persoanelor cu deficiente motorii care necesita o îngrijire aparte.

Analize de sânge periodice

Monitorizam atent starea de sanatate a beneficiarilor nostri si efectuam periodic sau atunci când este necesar, analize de sânge. Acestea se recolteaza chiar în centrul nostru si sunt trimise laboratorului cu care colaboram.

Realizare dosar Handicap

Echipa noastra va ajuta cu realizarea documentatiei necesare obtinerii pensiei de handicap pentru vârstnicul cazat permanent în centrul nostru.

Evenimente si activitati socio-culturale

Încurajam socializarea si ne dorim ca beneficiarii nostri sa fie mereu bine dispusi. De aceea, organizam periodic evenimente precum zile de nastere, onomastici, sarbatori nationale si chiar slujbe religioase în cadrul azilului de batrâni.

NOU! Testare SARS-COV-2

Pe întreaga perioada a pandemiei asiguram testarea de doua ori pe luna a tuturor vârstnicilor din azilul de batrâni, dar si a personalului pentru un plus de siguranta.

Alte servicii incluse în pachet
Consiliere si asistenta sociala;
Tratare escare si ulcere varicoase;
Administrare tratamente injectabile necesare;
Terapie cu muzica;
Frizerie, coafura, vopsit.

Alte servicii contra cost
Kinetoterapie si masaj saptamânal;
Consult medici de specialitate;
Transport de la domiciliu/ spital catre centrul nostru;
Alte servicii necesare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0734072247; 0756791342
Str. Bujorilor, Nr. 126, Timisoara, judetul Timis
Distribuie