Camin batrani Casa Parinteasca - Constanta

Activitati

Un camin batrani reprezinta locul unde seniorii isi pot petrece cea mai frumoasa perioada a batranetii. Activitatile gandite le vor permite sa se simta bine si sa aiba grija de sanatatea lor. Asadar, ce le este pus la dispozitie pensionarilor?

Administrarea medicamentelor - Personalul nostru se va ocupa special, iar medicamentatia prescrisa va fi administrata la ore fixe. De asemenea, medicii specialisti se vor ocupa de analize periodice, iar medicamentatia si programul vor fi actualizate constant. Asadar, locatarii vor avea parte de cel mai benefic program zilnic.

Activitati in aer liber - Fie ca este vorba de plimbari sau de practicarea activitatilor fizice, varstnicii vor fi supravegheati si ajutati. Miscarea aduce o multitudine de beneficii persoanelor de varste inaintate. De la imbunatatirea functiilor inimii pana la scaderea riscului anumitor afectiuni, precum osteoporoza. De asemenea, ele reprezinta o sansa ideala pentru socializare. Seniorii se pot plimba si solizaliza in curtea prevazuta de centru batrani.

Planificarea numitor excursii sau evenimente speciale - Seniorul cu siguranta va petrece o perioada interesanta si plina de activitati intr-un camin batrani. Ocazional sunt planificare anumite excursii potrivite varstei. De asemenea, pot fi planificate anumite evenimente si in cadrul centrului.

Pensionarea reprezinta pentru multi o frica. Ea reprezinta momentul inceperii unei vieti plictisitoare si sedentare. Caminele pentru batrani sunt special concepute sa demonstreze contrariul! Te poti distra si poti petrece timp de calitate impreuna cu personalul si locatarii.

Medicii, asistentele si infirmierii nostri sunt oameni empatici si sociabili care ii vor ajuta pe seniori sa se acomodeze.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722255465; 0726132384
Strada T2, Nr. 100E, Navodari, judetul Constanta
Distribuie