Camin batrani Casa Parinteasca - Constanta

Servicii generale

...
Servicii

Cazare - Centrul pentru seniori are o capacitate de 40 de locuri. Punem la dispozitie 15 camere de 2 sau de 3 persoane, iar selectarea se poate face in functie de preferinte. Camerele prezinta urmatoarele dotari de care varstnicii se pot bucura: baie proprie, TV, internet, frigider si balcon. De asemenea, dispunem de bucatarie, sala de mese, sala de relaxare, foisor si curte proprie. Astfel, seniorul are o multitudine de variante unde isi poate petrece timpul si poate socializa.

Igiena generala - Personalul nostru este pregatit sa le ofere cele mai bune conditii membrilor cazati. Printre serviciile de igiena personala se numara baia, tunsul, taiatul unghiilor. Asadar, poti fi sigur de bunastarea locatarilor din centrul pentru batrani Casa Parinteasca.

Supraveghere - Atat personalul, cat si camerele video, asigura supravegherea si siguranta persoanelor cazate in camin batrani. Astfel, situatiile urgente vor fi semnalate intr-un mod rapid si facil.

Servicii medicale incluse - Seniorii vor beneficia de consultatii medicale periodice, iar starea de sanatate le va fi monitorizata indeaproape. Astfel, programul le va fi adaptat in functie de nevoi.

Servicii la cerere recomandate - Fiecare persoana in parte are diferite dorinte si nevoi. Centru batrani premium va avea grija sa le indeplineasca. Meniul poate fi adaptat in functie de regimul recomandat de catre medic. De asemenea, seniorii vor fi ajutati in practicarea anumitor exercitii fizice indicate.

...
Ingrijire pe termen lung

Ne dorim sa imbunatatim semnificativ calitatea vietii, tocmai de aceea le punem la dispozitie varstnicilor servicii de ingrijire pe termen lung. Pe lista principalelor activitati se numara: definitivarea unui plan de tratare personalizat, administrarea medicamentelor, derularea activitatilor in aer liber, planificarea unor excursii sau realizarea unor evenimente speciale.

Cazarea intr-un camin batrani este o schimbare importanta atat in viata ta, cat si in cea a seniorului. Casa Parinteasca este un centru premium pentru ingrijirea celor varstnici. Beneficiem de o echipa profesionista care este pregatita sa le ofere locatarilor cele mai bune conditii.

Odata cu inaintarea in varsta intampinam si diverse schimbari semnificative. Avem din ce in ce mai multa nevoie de ingrijirea si ajutorul celor din jur. Centru batrani este special gandit pentru imbunatatirea calitatii vietii seniorilor.

Fiecare senior are parte de un program special conceput sa-i satisfaca nevoile si dorintele. In functie de consultatiile medicale periodice si programul varstnicului va fi modificat. Astfel, sanatatea si bunastarea locatarilor nostri este pusa pe locul intai.

...
Ingrijire boli neurologice

Dispunem de medici specialisti care sa se ocupe de ingrijirea atenta a celor care sufera de afectiuni neurodegenerative precum Alzheimer sau Parkinson.

Dispunem de o echipa profesionista si experimentata in domeniul ingrijirii varstnicilor. De asemenea, medicii specialisti se vor ocupa de consultatiile periodice ale locatarilor. In functie de rezultate se vor stabili si programe unice pentru fiecare persoana in parte. Astfel, calitatea vietii seniorilor se va imbunatati semnificativ, iar sanatatea le va fi intretinuta.

Medicatia adecvata este obligatorie pentru stoparea evolutiei afectiunilor. Asadar, personalul nostru va avea grija de administrarea prescriptiei medicale potrivite cu regularitate. Nu mai trebuie sa porti grija seniorului ca ar putea uita sa se trateze!

De asemenea, mediul centrului Casa Parinteasca este unul placut si sigur. Varstnicii pot participa la diferite activitati si pot socializa cu locatarii caminului. Oferim conditii de cazare calitative si locuri special amenajate pentru relaxarea in interior sau in exterior.

...
Ingrijire paliativa

Pe langa activitatile propriu-zise de ingrijire, ne ocupam si de asigurarea unei stari constante de bine. Batranii au nevoie de atentie, iubire neconditionata si siguranta.

Cazarea intr-un centru batrani premium vine la pachet si cu servicii de ingrijire paliativa. La Casa Parinteasca bunastarea si calitatea vietii locatarilor centrului sunt puse pe locul intai. Personalul se asigura de crearea unui ambient propice socializarii si care determina o stare de bine. Ingrijirea paliativa este recomandata tuturor seniorilor ce locuiesc intr-un centru specializat pentru ingrijiri sau nu.

Ce includ serviciile de ingrijire paliativa?
Asistenta si supraveghere 24/24 - Medicii, asistentele si infirmierele le vor oferi seniorilor asistenta permanenta si se vor asigura de bunastarea lor. De asemenea, personalul si camerele de securitate garanteaza supravegherea si prevenirea diverselor situatii de urgenta. Asadar, camin batrani este alternativa ideala pentru familiile ce nu dispun de timp si resurse suficiente pentru ingrijirea varstnicilor.
Program personalizat - Fiecarui senior in parte i se va intocmi un program in functie de nevoi si dorinte. Astfel, vor fi productivi si vor avea o viata organizata.
Mese proaspete si sanatoase - Centru batrani Casa Parinteasca dispune si de o bucatarie proprie unde prepara mesele pentru locatari. Seniorii au parte de trei mese pe zi, iar felurile de mancare pot fi concepute in functie de anumite cerinte. Asadar, daca varstnicul urmeaza o dieta speciala sau este vegetarian, personalul nostru este pregatit.
Cazare premium - In incinta caminului puteti regasi diverse facilitati si locuri special amenajate pentru ce in varsta. Asadar, le vor fi puse la dispozitie o multitudine de spatii de recreere interioare si exterioare.
Consiliere - Personalul calificat se va asigura de bunastarea psihica a locatarilor ce se poate degrada in timp din diverse cauze. Este recomandat mai ales persoanelor ce sufera de boli incurabile si considera ca nu mai este nimic de facut.

Categorii
Date de contact
0722255465; 0726132384
Strada T2, Nr. 100E, Navodari, judetul Constanta
Distribuie