Casa Royal, Bucuresti - Branduri de lux in decoratiuni profesionale

Despre noi

Casa Royal – creator de bun gust din 2007

Inca de la infiintarea companiei, Casa Royal si-a propus sa fie mai mult decat un distribuitor de branduri de lux in decoratiuni profesionale pentru interior si exterior. Ca atare, pe langa produsele unice pe piata din Romania, venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama completa de servicii la cheie.

In cele cinci magazine Casa Royal din Bucuresti, Constanta si Craiova vei gasi mereu consultanti cu experienta si entuziasm, gata sa ofere sfaturi profesionale clientilor in mod gratuit. Mai mult decat atat, de-a lungul timpului, am format parteneriate stabile cu unii dintre cei mai cunoscuti arhitecti si designeri din Romania, precum si cu echipe de montaj pentru a putea aduce produse unice in casele si cladirile comerciale ale cat mai multor romani.

Conceptul pe care se bazeaza Casa Royal este de a oferi un plus de valoare pentru fiecare client. Acesta este motivul principal pentru care ridicam in permanenta standardele la care lucram. Ne dorim sa ne extindem constant pentru a putea impartasi pasiunea si viziunea noastra pentru bun gust cu cat mai multepersoane si suntem convisi ca putem face asta fara a ne compromite standardele de excelenta.

Galerie foto
  • ...