Casa Royal, Bucuresti - Branduri de lux in decoratiuni profesionale

Servicii de montaj

Chiar si cel mai de calitate tapet poate sa nu arate exact asa cum ti l-ai imaginat daca montajul nu este si el unul de calitate, in special atunci cand este vorba de tapet din materiale pretioase sau mai rar intalnite. De asemenea, tapetul din vinil, folosit de regula in bai si alte spatii cu multa umezeala, are nevoie de un montaj special care sa ii asigure adeziunea perfecta pe perete.

Pentru ca ne dorim ca tu sa te bucuri de designul visat executat intr-o maniera ireprosabila iti punem la dispozitie echipe profesionale de montaj, care stiu cum sa trateze materialele speciale si cum sa asigure o lucrare de calitate, care sa treaca testul timpului.

Casa Royal lucreaza exclusiv cu echipe de profesionisti. Toti colaboratorii nostri au experienta si priceperea tehnica necesare pentru a monta orice tip de tapet – de aceea sunt printre preferatii designerilor si arhitectilor de top din Romania. Mai mult decat atat, stim ca timpul clientilor nostri este extrem de valoros, asa ca dorim sa le oferim solutii la cheie. Acum nu mai este nevoie sa cauti si o echipa pentru a monta tapetul pe care l-ai ales la Casa Royal – ne putem ocupa noi de tot!

Galerie foto
  • ...
  • ...