Centrul Alexdor Medical

Cardiologie - Consultaţii si Investigaţii

Alexdor Medical va ofera consultatii si investigatii medicale in cadrul noului nostru cabinet de cardiologie. Ca si pana acum, pacientii nostri vor gasi in cabinete profesionalism si amabilitate, investigatiile vor fi efectuate pe aparate de ultima generatie, iar rezultatul investigatiilor este intotdeaua explicat in termeni accesibili pacientilor. Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati si va asteptam in cabinetele din incinta policlinicii Titan.

 

  Domnul doctor Hila Gabriel este medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale. Dr. Hila a lucrat in cadrul Centrului Clinic de Urgenta de Boli Cardio-Vasculare al Armatei din cadrul Spitalului Militar Central din Bucuresti. Domnul doctor este renumit pentru profesionalism si pentru maniera deosebita de a interactiona cu pacientii dumnealui. 

  Servicii Oferite: - consultatie de cardiologie- ecografie de cord- examen EKG cu interpretare

  Recomandam asocierea consultatiei de specialitate cu ecografia si examenul EKG. Atunci cand sunt efectuate impreuna, consultatia si investigatiile medicale releva informatii care se completeaza reciproc, asocierea lor oferind o imagine mai clara asupra starii reale de sanatate a pacientului.

  Dotare:  Alexdor Medical dispune de ecograf 4D Doppler color care permite vizualizarea in detaliu a segmentelor studiate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0784444445; 0213403050
Bd. Nicolae Grigorescu, Nr. 41, sector 3,In incinta policlinicii Titan (demisol, 12), Bucuresti
Distribuie