Centru de ingrijire pentru varstnici - Constanta - Lazu

De ce noi?

Personal calificat

Personalul caminului este atent si instruit sa se ocupe de îngrijirea persoanelor în vârsta, în special a celor a caror stare fizica necesita asistenta continua. Beneficiari serviciilor noastre, sunt, în multe cazuri, persoane în vârsta cu dizabilitati fizice sau senzoriale care necesita o atentie speciala.

Camin de batrani, nu azil!

Este foarte important sa facem diferenta dintre camin si azil. Noi percepem caminul ca o casa parinteasca, nu ca un loc de refugiu. Conditiile exceptionale si oamenii blânzi pe care îi veti intâlni în caminul nostru va vor convinge cu siguranta ca suntem cea mai buna alternativa a azilului.

Spatiu si dotari moderne

Serviciile si dotarile caminului de batrani se ridica la standarde occidentale, oferind ingrijire pentru persoane in varsta sau persoane varstnice cu nevoi speciale, va oferim un spatiu generos alcatuit din camere moderne cu 1,2 3, 4 paturi, de asemenea cazarea se mai poate face si in cadrul dormitoarelor matrimoniale. Alte dotari pe care vi le oferim sunt: cablu tv, 3 mese pe zi si 2 gustari, mobilier nou, cu televizor si baie.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0773736804
Str. Ion Nistor, nr. 9, , Lazu, judetul Constanta
Distribuie