Centru de ingrijire pentru varstnici - Constanta - Lazu

Servicii

...
Cazare

Cazarea se face in camere de tip hotelier, la un inalt standard, cu regim privat (un singur pat) sau semiprivat (doua, trei sau patru paturi).

Grup sanitar propriu cu bare de sustinere
Tv si cablu Tv
Telefon
Internet
Frigider
Mobilier complet (pat + husa protectie saltea, noptiera, birou, scaun, oglinda, dulap)
Sistem climatizare
Terasa sau balcon in unele camere
Am creat un mediu prietenos si confortabil pentru rezidentii nostrii, cu scopul de a le oferi cel mai potrivit mediu pentru ingrijirea, relaxarea si tratamentul lor.

...
Asigurarea si servirea mesei

La Caminul de batrani din Lazu avem posibilitatea sa oferim meniuri in functie de regimul alimentar recomandat de medicul specialist, dar si dupa preferintele si poftele seniorilor nostri.

Ce include asigurarea mesei?
3 mese principale
2 gustari pe zi
Dieta echilibrata nutritional
Fructe proaspete de sezon
Ceaiuri si compoturi
Alimentatie cu provenienta controlata

...
Asistenta si supraveghere

Asiguram servicii de asistenta medicala 24/7 pentru:

Servicii medicale (supraveghere medicala 24/7, program de stimulare cognitiva cu psiholog, masaj de recuperare, kinetoterapie, administrarea tratamentului, etc.);
Servicii de ingrijire personala (igienizarea si toaletarea, asistarea si ajutarea rezidentilor in timpul servirii meselor, asistarea rezidentilor in activitatile zilnice, etc.);
Socializare si petrecerea timpului liber (asistenta sociala, ajutor in activitatile zilnice si de recreere, plimbari in aer liber, consiliere, etc.)

...
Consultanta si consiliere

Pe langa personalul de ingrijire si asistenta medicala asigurat non-stop, se alatura:

Medic Specialist - Geriatru pentru consultatii, investigatii, tratamente, recomandari.
Kinetoterapeuti ce trateaza numeroase afectiuni prin intermediul programelor complexe de exercitii terapeutice, elaborate individual in functie de afectiune si de evolutia/involutia acesteia.
Psiholog ce foloseste activitati si metode specifice pentru a dezvolta, ameliora sau reface capacitatea seniorului de a desfasura activitati necesare vietii, de a compensa disfunctii si de a diminua deficiente fizice.
Logoped ce dispune de o vasta paleta de procedee si metode de corectare a deficientelor de limbaj, unele de ordin general, altele specifice fiecarui tip de tulburare.

Categorii
Date de contact
0773736804
Str. Ion Nistor, nr. 9, , Lazu, judetul Constanta
Distribuie