Centrul Medical Focus

Laboratorul Focus Lab

Laboratorul de analize medicale Focus Lab Plus este unul dintre principalii furnizori de serviicii medicale paraclinice din Bucuresti. Laboratorul este conceput si dotat astfel incat si cele mai exigente cerinte de calitate europene palesc in fata modului in care Focus poate sa ofere servicii de cea mai inalta calitate si promptitudine fiecarui client individual. Increderea in calitatea analizelor medicale efectuate la Focus a fost castigata printr-un efort continuu de investitii si optimizare a metodelor de lucru bazate pe disciplina si feedback.

Cel mai important factor implicat in optimizarea activitatii laboratorului este tehnologia avansata. Capacitatea de productie este mult supradimensionata, astfel incat scalabilitatea este asigurata de la pacientul individual pana la mii de pacienti pe zi proveniti de la firme sau cabinete medicale contractate de laborator. Cu alte cuvinte, rezultatele analizelor au aceeasi calitate si promptitudine oricati pacienti ar solicita analize medicale intr-un interval de o zi.

Din punctul de vedere al pacientilor, o tehnologie eficienta le aduce doua beneficii majore: Info/Explicatii_analize_medicale.aspx reduse la analize medicale si siguranta autenticitatii rezultatelor. Cele doua aspecte sunt consecinte directe ale modului in care lucreaza analizoarele: este mult mai dificil din punct de vedere fizic sa lucrezi manual probele biologice sau chiar sa nu le lucrezi si sa dai rezultate fictive decat sa lasi analizoarele sa-si faca treaba si sa introduca singure rezultatele in baza de date. Pe langa aceasta, la nivelul investitiei din laborator, evitarea consumului de reactivi ar fi daunatore analizoarelor si reactivilor, deoarece acestia din urma expira, iar analizoarele se decalibreaza si investitia nu si-ar mai avea rostul.

Galerie foto
  • ...