Centrul Medical Focus

I. CENTRUL MEDICAL FOCUS

...
I.I. Despre noi

Acumuland peste cinci ani de experienta alaturi de Laboratoarele si Farmacia Focus, aflate în slujba sanatatii prin servicii medicale de laborator, farmaceutice, medicina de familie si medicina muncii si considerand ca a venit momentul unei noi etape in investigarea si tratare pacientilor nostri, ne dorim sa completam, prin inaugurarea Centrului Medical Focus, toate serviciile  medicale necesare finalizarii unui act medical de calitate.

Va punem la dispozitie un sistem integrat cu peste 30 de servicii medico-chirurgicale, intr-un ambient modern, deosebit, beneficiind de aportul unui personal medical experimentat, format din medici specialisti de renume.

Toate aceste lucruri, completate de aparatura medicala moderna de ultima generatie, ne dau posibilitatea formularii unui diagnostic rapid si de calitate, fara a apela la alte entitati medicale. Practic, odata intrat in reteaua de servicii medicale Focus, pacientul are posibilitatea efectuarii tuturor investigatiilor medicale (investigatii imagistice, analize de laborator, operatii chirurgicale de zi, tratamente ambulatorii) fara a fi nevoit sa obtina programari complementare anevoioase in alte retele medicale.

Dincolo de alte argumente mai mult sau mai putin subiective, va asteptam sa ne faceti o vizita, fiind convinsi ca va vom surprinde placut

...
I.II.Specialitati medicale

- Cardiologie

- Dermatologie si cosmetica medicala

- Diabet, boli de ntutritie si metabolice

- Endocrinologie

- Explorari functionale

- Fizioterapie, kinetoterapie si recuperare

- Gastroenterologie

- Hematologie clinica

- Medicina de familie

- Medicina interna

- Medicina muncii si managementul stresului

- Medicina traditionala

- Neurologie

-Oncologie medicala

- Pediatrie