Chrome Computers - Calculatoare, servere, interventii hardware, software Bucuresti

Cablare structurata

CHROME COMPUTERS realizeaza livrarea, instalarea si configurarea în orice corp de cladire care poate avea destinatie industriala, casnica sau de birouri, aflate în orice stadiu de finisare a urmatoarelor instalatii de cablare structurata:

RETEA CALCULATOARECa medii de transmisie putem folosi: cupru, fibra optica, radio. Putem livra, instala si configura echipamentele ce deservesc fiecare mediu de transmisie.

RETEA TELEFONIEAceasta poate fi separata de cea de calculatoare sau înglobata în aceasta. Putem livra, instala si configura centrale telefonice standard sau platforme VoIP.

RETEA CATVPresupune instalarea de cablu coaxial si distribuitoarele necesare pentri fiecare receptor. Aceasta retea poate fi folosita pentru împartirea semnalului de la un furnizor de CATV sau pentru a instala receptoare satelit.

CAMERE DE SUPRAVEGHEREInstalarea camerelor (model analogic, camere IP, etc), cablul de date pâna la sistemul de achizitie, precum si a sistemului de achizitie prpriu-zis.

SISTEME DE ALARMAConsola centrala, senzori efractie, senzori miscare, senzori gaz, senzori termici, butoane panica, conexiune dispecerat (sistemul odata instalat poate fi preluat de orice firma de securitate care ofera ca serviciu interventia rapida fara a mai fi nevoie sa platiti taxele de instalare).

Galerie foto
  • ...