Chrome Computers - Calculatoare, servere, interventii hardware, software Bucuresti

Control acces, securitate

CHROME COMPUTERS furnizeaza si implementeaza solutii de supraveghere video pentru securitate cladiri si perimetru, precum si control acces pentru orice corp de cladire care poate avea destinatie industriala, casnica sau de birouri

CAMERE DE SUPRAVEGHEREInstalarea camerelor (model analogic, camere IP, etc), cablul de date pâna la sistemul de achizitie, precum si a sistemului de achizitie prpriu-zis.

SISTEME DE ALARMAConsola centrala, senzori efractie, senzori miscare, senzori gaz, senzori termici, butoane panica, conexiune dispecerat (sistemul odata instalat poate fi preluat de orice firma de securitate care ofera ca serviciu interventia rapida fara a mai fi nevoie sa platiti taxele de instalare).

Evenimentele de tip infractional, precum intrarile prin efractie, de exemplu, sunt printre cele mai frecvente cauze pentru care este necesara instalarea sistemelor de alarmare antiefractie. În acelasi timp, alarmele pot avertiza un potential incendiu sau o potentiala inundatie, bazându-se pe senzori foarte fini care analizeaza temperatura sau umiditatea dintr-un anumit spatiu.

Galerie foto
  • ...