Clown Party - Organizare petreceri pentru copii, Bucuresti

Costuri petreceri copii

Costul unei petreceri de copii variaza de la caz la caz. In primul rand trebuie luate in considerare urmatoarele aspecte:

locatialoc de joaca
restaurant
gradinita
resedinta particulara
meniul
decoratiunilesala/locatia
accesoriile de pe mese -daca are tematica toate tacamurile inclusiv fata de masa trebuie sa fie un ton cu decorul
spectacolele pentru copiianimatorii pentru copii
spectacol de magie
spectacol de teatru
spectacol karaoke
alte spectacole
cadouri participanti
invitatii participanti
Ne-am impus pe piata petrecerilor de copii, la inceput, cu preturi foarte mici. Nu foarte foarte mici pentru ca exista anumite limite, dar, fata de firmele care erau atunci, in 2007, preturile erau foarte mici. Nu exista o piata adevarata a petrecerilor pentru copii si “isi permiteau” preturi astronomice.

Incet, incet preturile s-au reglat de la sine. In acest sens nu sunt costuri mari pentru o petrecere de copii. Trebuie mare atentie cati intermediari exista pana la produsul finit.

Firma Clown Party practica tarife normale, costuri corecte petrecere copii, asigurand un raport pret-calitate foarte bun la orice petrecere de copii. Nu suntem scumpi dar nici ieftini. Iar cea mai importanta diferenta este ca mereu calitatea tuturor serviciilor va fi aceeasi: FOARTE BUNA! Nu oferim servicii ieftine scazand din calitate. Mai bine refuzam evenimente fara buget decat sa le acceptam si sa facem rabat de la calitate!

Va recomandam sa verificati si pachete petreceri copii special concepute cu servicii animatori copii, servicii foto la petreceri copii, baloane cu Heliu, balon Jumbo, accesorii petreceri copii, etc. Cu siguranta veti gasi aici o solutia corecta pentru petrecerea copilului d-voastra! Tarife petreceri copii justificate si corecte la un raport calitate/pret deosebit!

Detaliere costuri petreceri copii
Avand angajati permanenti care sunt platiti lunar indiferent de numarul de evenimente, “ne-am permis” sa coboram preturile, mai ales in timpul saptamanii pana la o valoare minima, accesibila tuturor.

Costul unui “produs”, in cazul nostru produsul cel mai solicitat “inchiriere animator copii” este compus din urmatoarele componente:

inchirierea costumului – fiecare costum are o perioada de amortizare a investitiei finale
transportul dus-intors pana la locatie
utilizarea materialelor pentru pictura, modelare de baloane, organizare de jocuri si concursuri
timpul efectiv pierdut pentru interpretarea animatoruluidurata transport dus-intors, costumare-decostumare
durata pre-eveniment, recapitulare tema petrecere, participanti, alte detalii importante pe care a pus accentul clientul
durata evenimentului
costuri tehnicebirotica
IT
contabilitate/contracte
De aceea exista costuri minime, exista un prag sub care nici o “firma serioasa” nu poate cobori. Trebuie verificat in permanenta orice produs cu pret mic pentru ca deja exista o suspiciune. La fel procedati si cu orice alt produs, daca este pretul mic ceva trebuie sa fie la mijloc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213201577; 0733083400
Piata Alba Iulia, nr. 6, sector 3, Bucuresti
Distribuie