Clown Party - Organizare petreceri pentru copii, Bucuresti

Ursitoare botez Bucuresti

Ursitoare botez Bucuresti, spectacole ca in povesti

Incepand cu iunie 2007 aducem bucuria pe chipurile invitatilor la petrecerile de botez! Ne mandrim cu primele ursitoare pe pe ~piata~, primul show cu cele 4 ursitoare (ursitoarea cea rea), cele mai frumoase costume si nu ne vom oprim aici!

Promovam un spectacol autentic, piesa de teatru exceptionala cu 4 actrite profesioniste interpretand rolurile de zane ursitoare. Oferim calitate nu cantitate. Ursitoarele noastre, pe un fundal sonor de poveste, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului d-voastra.

Cele mai frumoase costume, senzationale, exact ca in povesti!

ursitoare-botez-bucuresti

Am avut 2 spectacole, cu 3 ursitoare sau cu 4 ursitoare, costurile cele mai mici si calitatea cea mai buna.

EXPERIENTA IN SPECTACOLE LA PETRECEREA DE BOTEZ

Experienta de la mai mult de 2000 de evenimente cu ursitoare la botez ne convins ca trebuie sa avem o sceneta unica, deosebita, cu toate cele 4 ursitoare.

Spectacolul cu 3 ursitoare il recomandam doar la mot sau turta.

Portofoliul vast include atat personalitati din show-biz cat si persoane simple care au dorit sa se simta deosebiti intr-o zi speciala.

Si aici suntem de acord cu d-voastra ca botezul ramane unul din cele mai frumoase momente ale vietii. Lasati-ne pe noi sa va organizam petrecerea de botez si veti avea amintiri de poveste! Indiferent de situatia materiala pachete personalizate exista, incepand cu inchirierea ursitoarelor pentru petrecere botez, pana la bonusuri fotografii, reduceri la decoratiuni sau chiar crearea, la cerere, a unor obiecte marturii specifice celor 3 ursitoare.

Fotografii cu ursitoarele noastre gasiti pe www.UrsitoareBotez.ro

 

Organizare petrecere botez cu animatori pentru copii si inchiriere ursitori, ursitoare la botez,ursitoare pentru botez.

In 2014 am adaugat serviciul Ursitoare botez lux:

ursitoare-lux-bucuresti

Rochite complexe, diferite, unice, de basm!

Despre ursitoarele noastre:

Nu oferim servicii de proasta calitate sau in genurile: ursitoare dansatoare, ursitoare balerine, etc. Punem pret pe calitate si ne-am specializat in aceste servicii din 2006.

 

Probabil veti gasi si alte oferte ursitoare unele mai atractive decat altele. La cerere, va putem indica alte trupe de ursitoare, dar spectacolul oferit de noi este altceva. Probabil alte “ursitoare” vor presta si alte servicii, se vor schimba si vor veni costumate in alte personaje. Pentru costuri mai mici veti fi atrasi sa faceti compromisuri. Cineva va pierde din farmecul basmului, v-ati gandit cum ar fi ca Mos Craciun sa devina Batman? Povestile si basmele trebuie pastrate cu farmecul lor aparte. Oferim auxiliar servicii personalizate de pictura pe fata, modelare de baloane, dar alte personaje. Ursitoarele vor ramane ursitoare si Alba ca Zapada Alba ca Zapada. Sunt 2 spectacole diferite pentru care calitatea trebuie sa primeze.

Pentru clientii pretentiosi, pentru cei care apreciaza profesionalismul si siguranta unui spectacol de senzatie, pentru d-voastra am creat scenetele Sosirea ursitoarelor si Printesele ursitoare.

Tot pentru d-voastra am creat animatori copii, personaje de poveste care vor presta servicii de modelare de baloane, pictura pe fata, organizare de jocuri si concursuri.

Am mai creat magician pentru copii, un spectacol de senzatie, profesionist si plin de magie si iluzionism.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0213201577; 0733083400
Piata Alba Iulia, nr. 6, sector 3, Bucuresti
Distribuie