Complet Dental - Clinica stomatologica Bucuresti

Coroane si punti dentare

Ce inseamna coroane dentare?

Restaurarile protetice pe dinti naturali sau pe implanturi nu mai sunt o provocare pentru medic si pentru technician, tehnologia avansata in acest domeniu facand ca acestea sa devina manopere uzuale de imbunatatire a aspectului si functionalitatii structurilor dentare.

Cu alte cuvinte, a realiza o coroana metalo-ceramica, din zirconiu sau integral ceramica, este acum mult mai usor decat era inainte, prin utilizarea unui scanner dentar intraoral. Acesta permite transmiterea cu usurinta a unor informatii extrem de precise in laboratorul de tehnica dentara si obtinerea, intr-un timp mai scurt, a unor lucrari protetice de o finete si adaptare exceptionale.

 

Ce tipuri de coroane realizam?

Coroana metalo-ceramica – cea mai frecvent utilizata pe dinti naturali – este o restaurare complet fizionomica, cu un suport metalic invizibil care ii confera rezistenta.

Coroana zirconiu – restaurarile din zirconiu sau cele din ceramica pe suport de zirconiu sunt restaurari moderne, obtinute prin metoda de frezare computerizata CAD-CAM, metoda care confera o precizie foarte mare a realizarii tehnice.

Coroana ceramica integrala – cea mai estetica si mai apropiata varianta fata de aspectul natural. Coroanele ceramice integrale imita indeaproape estetica smaltului dentar si raspund celor mai exigente cerinte fizionomice si de integrare in aspectul natural al dintilor.

Te asteptam in cabinet, pentru o consultatie amanuntita care va determina daca si ce tip de restaurari sunt adecvate danturii tale.

Galerie foto
  • ...