Complet Dental - Clinica stomatologica Bucuresti

Parodontologie - Tratament Parodontoza

Cauzele pierderii dintilor sunt numeroase, printre acestea numarandu-se cariile netratate, accidentarile, inaintarea in varsta sau boala parodontala, boala din ce in ce mai intalnita la persoane cu varste diferite.

Boala parodontala poate fi prevenita si tratata cu success prin terapii corecte, pentru a evita sau intarzia cat mai mult posibil pierderea dintilor. Dupa un consult la unul dintre medicii nostri si dupa o discutie amanuntita in care vom analiza impreuna intreg istoricul medical al pacientului, vom alege metoda de tratament indicata in cazul fiecarui pacient in parte.

Pentru ca boala parodontala este o boala care se manifesta diferit in functie de organism si de varsta, tratam fiecare pacient in functie de nevoile sale, intocmim un plan de tratament individual pe care il discutam impreuna cu pacientul, urmand ca apoi sa parcurgem fiecare etapa stabilita de comun accord, avand la indemana tehnologie de ultima generatie cum ar fi utilizarea laserului dentar si stimularea imunitatii prin folosirea infiltratiilor cu PRP, plasma imbunatatita cu trombocite.

Galerie foto
  • ...