CRD Administrare Tehnica Imobile

Despre noi

SC CRD Administrare Tehnica Imobile SRL - este o societate cu capital privat românesc, înfiintata în anul 2019, facând parte din grupul CRD-TCG.
Datorita experientei grupului din care facem parte, care activeaza de mai mult de 12 ani pe piata de servicii de întretinere a cladirilor, s-a dorit în permanenta implementarea pentru beneficiar a unor solutii avantajoase, având ca reper raportul calitate-pret si luând în calcul atât necesitatile clientilor nostri, cat si impactul pe care acestea îl pot avea asupra mediului în care ne desfasuram activitatea.

Managementul proactiv si administrarea eficienta a serviciilor sunt fundamentele pe care SC CRD Administrare Tehnica Imobile SRL îsi consolideaza succesul operatiunilor si încrederea clientilor.

Experienta specialistilor nostri în diferitele segmente ale pietei de facility management ne ofera confortul de sa putem sa oferim solutii prompte la solicitarile oricarui client, indiferent de dimensiunea portofoliului si de complexitatea acestuia.

Scopul nostru este sa punem în serviciul clientilor nostri o echipa de profesionisti, suport tehnic, si o retea de parteneri/colaboratori competenti, având grija sa gestionam si sa optimizam proprietatile clientilor nostri. De aceea întreg procesul de administrare a serviciilor prestate este oferit prin intermediul tehnologiei informatiei.

Viteza de reactie, flexibilitatea de care dau dovada angajatii sau colaboratorii nostriliprecum si comunicarea eficienta si în timp real reprezinta principalele avantaje pentru un raspuns rapid, clar si eficient.

Parteneriatul cu SC CRD Administrare Tehnica Imobile SRL reprezinta, fara îndoiala, cea mai buna investitie a clientilor nostri, în gestionare proprietatilor pe care le detin

Galerie foto
  • ...