CRD Administrare Tehnica Imobile

Mentenanta tehnica

Prin serviciile de mentenanta tehnica, SC CRD Administrare Tehnica Imobile SRL are în vedere conservarea starii cladirilor si optimizarea functionarii instalatiilor si echipamentelor aflate în interiorul acestora.

Mentenanta tehnica vizeaza, de asemenea, functionarea optima a instalatiilor, printr-un program de întretinere care poate fi: preventiv, predictiv, corectiv, reactiv.

Mentenanta preventiva - are ca scop definirea unui program de mentenanta care vizeaza prevenirea degradarii si a defectarii utilajelor.
Activitatea are ca scop detectarea potentialelor probleme cu efectul imediat si de a programa interventiile necesare care vor preveni orice degradare a conditiilor de functionare.

Mentenanta predictiva - are la baza programarea activitatilor în functie de parametrii/indicatorii efectivi de functionare ai echipamentului si, totodata, se realizeaza prin intermediul urmaririi parametrilor de uzura a elementelor sau subansamblurilor–cheie ale echipamentelor tehnice aflate în locatie.

Mentenanta corectiva - are la baza focalizarea pe sarcini planificate la intervale regulate de timp prin care se asigura mentinerea în parametri optimi a echipamentelor.

Mentenanta reactiva - interventia rapida asupra echipamentului cand apar defectiuni.


Planul SC CRD Administrare Tehnica Imobile SRL privind mentenanta tehnica vizeaza :

- Reducerea costurilor cu întretinerea lunara, prin prevenirea situatiilor de avarie si mentinerea în parametric optimi a instalatiilor.
- Reducerea si optimizarea costurilor pentru utilitati (apa, gaze, energie electrica) prin reglarea instalatiilor si eliminarea pierderilor.
- Program de mentenanta personalizat pentru fiecare tip de instalatie.
- Siguranta proprietatii, controlul si eliminarea rapida a problemelor de întretinere aparute.
- Utilizarea performantelor cladirii (siguranta, confort, eficienta consumurilor) la parametrii proiectati, acestea fiind urmarite prin monitorizare, verificare, masuratori si reglari daca e cazul a echipamentelor tehnice aflate în locatie.
- Întretinerea si monitorizarea instalatiilor în conformitate cu legile si reglementarile românesti si ale Uniunii Europene;
- Restaurarea si conservarea componentelor cladirii cu pastrarea specificului acesteia;
- Înlocuirea componentelor uzate înainte de defectarea lor, efectuarea de controale periodice, revizii partiale si totale, lucrari de mici si mari reparatîi.

În caz de necesitate, SC CRD Administrare Tehnica Imobile SRL asigura interventia rapida asupra echipamentelor, având echipe disponibile la orice ora din zi si din noapte, în oricare zi a anului.

Serviciile de mentenanta tehnica includ interventii corective si reactive pentru urmatoarele tipuri de lucrari:

Instalatii sanitare
Instalatii de încalzire
Instalatii de ventilatie si climatizare
Instalatii de stingere a incendiilor
Instalatii electrice
Renovari si igienizari

SC CRD Administrare Tehnica Imobile SRL, prin partenerii sai din grup poate executa si alte servicii, fiind autorizata sa execute si servicii de:

Proiectare si executie de trasee electrice
Proiectare si executie de instalatîi sanitare
Masuratori PRAM

Galerie foto
  • ...