Crescendo International - aplicatii, solutii IT Bucuresti

Audit

In etapa de pre-implementare consultantii CRESCENDO vor desfasura o serie de activitati specifice ce au drept rezultat atat evaluarea starii curente a sistemelor, cat si a starii viitoare, functie de necesitatile/asteptarile clientilor, precum si consultanta de specialitate privind transferul de la starea curenta la cea viitoare.

 

Practic, acopera toate aspectele legate de proiectarea, implementarea sau dezvoltarea unui sistem informatic, atat din punct de vedere hardware, cat si software, respectiv serviciile aferente.

   

Activitatile de audit au drept rezultat masurarea obiectiva a conformitatii unui sistem informatic in raport cu anumite standarde, reguli, metodologii, normative sau obiective propuse, activitati ce apartin unui proces complex structurat in trei etape: strangerea de informatii, evaluarea propriu-zisa si raportarea.

 Strangerea de informatii

In etapa initiala, consultantii nostri vor identifica si aduna toate informatiile relevante pentru procesul de transformare si adaptare tehnologica a companiei, pentru a avea o imagine corecta si completa.

 Evaluarea propriu-zisa

Etapa de evaluare propriu-zisa are loc masurarea efectiva a conformitatii unui sistem informatic in raport cu anumite standarde, reguli, metodologii, normative sau obiective propuse

 Raportarea

In etapa de raportare obtineti o serie de situatii care reliefeaza in mod pragmatic infrastructura IT, la care se adauga un set de recomandari pentru dezvoltarea viitoare.

Galerie foto
  • ...