Crescendo International - aplicatii, solutii IT Bucuresti

Servicii tehnologice

...
Suport si implementare

Tehnologia sta la baza inovatiei, creaza valoare si avantaj competitiv. Prin serviciile noastre tehnologice va ajutam sa va pastrati agilitatea in piata, sprijinind in mod proactiv organizatia si sustinang acceerarea realizarii obiectivelor de business.

 

Va asiguram o gama completa de servicii, specifice fiecarei faze a unui proiect. Echipele noastre va asigura expertiza tehnica si operationala solicitata de proiectul agreat, modelat optim pe cerintele specifice afacerii.

    IMPLEMENTARE

Etapa de implementare, de punere in practica a strategiei elaborate in etapa de pre-implementare, acceptata de dumneavoastra, cu implicarea resurselor planificate, cuprinde activitatile:

   INSTALARE

punerea in functiune, la nivel primar, a sistemului solicitat de client. Instalarea produselor hardware este in general precedata de crearea cadrului adecvat instalarii, de regula in sarcina clientului.

 Analiza / consultanta

evaluarea starii curente a sistemelor, cat si a starii viitoare, functie de necesitatile clientilor si consultanta de specialitate privind transferul de la starea curenta la cea viitoare.

 Design / proiectare

activitati care au drept rezultat specificatiile de proiectare ale sistemului solicitat de client (arhitectura, functionalitate, planificarea desfasurii proiectului, etc.).

 Configurare / adaptare

activitati specifice, ce pot fi precedate de actiuni de instalare si au drept rezultat finalizarea punerii in functiune a unui sistem prin aducerea acestuia la parametrii de functionare propusi.

 AUDIT

masurarea obiectiva a conformitatii unui sistem informatic in raport cu anumite standarde, reguli, metodologii, normative sau obiective propuse

 Asistenta tehnica

activitati prin care clientul este asistat in realizarea unor operatiuni specifice asupra propriului sistem informatic.

 Dezvoltare software

activitati specifice ce au drept rezultat crearea/ modificarea unor solutii software pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientului.

 Training specific

serviciu care consta in efectuarea de activitati de instruire a personalului clientilor in vederea formarii de abilitati in domeniul IT pentru ariile de interes solicitate.

    POST-IMPLEMENTARE

Etapa de post-implementare, asa cum si denumirea o sugereaza, defineste perioada in care produse implementate (fie echipamente, fie aplicatii software etc.) sunt intrate in productie, fiind acoperite de garantie din partea producatorului sau de contracte cu clauze specifice. Aceasta etapa cuprinte activitati de tipul:

   Asistenta tehnica

la solicitarea beneficiarului, specialistii CRESCENDO pot asigura sprijin tehnic competent de specialitate, referitor la repararea, dezvoltarea, asamblarea sau instalarea, testarea, intretinerea sau orice alt serviciu tehnic sub forma de instruire, perfectionare, transmitere de informatii tehnice de specialitate, aptitudini si servicii de consultanta.

 Mentenanta

servicii de intretinere care acopera o anumita perioada. Se fac proactiv si nu determinat de un eveniment, la initiativa furnizorului, conform unui program prestabilit (reguli prestabilite referitoare la periodicitate, numar de interventii, tarife orare). Pentru componentele software poate include accesul la (service pack-uri) noile variante ale aplicatiei

 Remediere disfunctionalitati

servicii de suport corectiv care acopera o anumita perioada. Se fac la initiativa clientului, fiind generate de aparitia unor incidente neprevazute. De la caz la caz, se poate garanta rezolvarea acestora conform unor reguli prestabilite (SLA – Service Level Agreement).

...
Integrare de sistem

Ca integrator de solutii si servicii IT&C, specializat pe anumite domenii, aproape tot ce facem inseamna – intr-un grad mai mic sau mai mare – integrare de sistem. In plus, experienta acumulata in proiecte ne ofera avantajul unui know-how de calitate in domeniu, asigurând clientilor nostri, pe tot parcursul celor trei faze ale unui proiect, servicii de integrare a noilor solutii IT&C cu celelalte aplicatii si infrastructura existenta.

 

Un exemplu tipic de integrare, specific proiectelor CRESCENDO, implica livrarea de solutii de infrastructura hardware, networking si software (inclusiv aplicatii de management al infrastructurii), aplicatii de comunicare si colaborare, solutii de tip CRM si ERP etc. Toate aceste componente sunt dimensionate, inca din faza de stabilire a arhitecturii sistemului, pentru a functiona optim impreuna si pentru a putea fi dezvoltate echilibrat. Liantul este managementul de proiect, precedat de o viziune unitara a integratorului asupra intregului sistem.

 

...
Contact Center

Serviciul de Contact Center este parte a eforturilor noastre de a oferi servicii integrate, pentru a facilita clientior nostri colaborarea cu noi. Mai mult decat un mod profesionist de livrare a serviciilor, Contact Center-ul permite gestionarea eficienta a proiectelor complexe din punct de vedere al serviciilor de asistenta si suport tehnic.

 

Totodata, implementat in propia noastra organizatie ne permite atat sa sporim calitatea si sa integram eficient mare parte din celelalte servicii specifice pe care le oferim pentru a minimiza timpii de nefunctionare a echipamentelor hardware sau a aplicatiilor software detinute de clientii nostri, cat si sa verificam si sa testam toate noile functionalitati, noi fiind furnizor de solutii de contact center.

 

Putem realiza acest lucru bazandu-ne pe:

  • Profesionalismul si promptitudinea personalului de la Contact Center;
  • Stoc permanent de echipamente de back-up si de piese de schimb;
  • Echipa certificata de partenerii nostri de renume mondial.

     

Oferim clientilor nostri, prin intermediul Centrului de Contact:

   Disponibilitate maxima

Contact Center este operational 24/7. Gestionam operativ solicitarile clientilor care obtin astfel un plus de valoare in activitatea de intretinere a solutiei si rezolvarea proactiva a problemelor.

 Promptitudine

Contact Center-ul asigura automatizarea procesarii apelurilor, alertarea specialistilor si monitorizarea continua a cazurilor inregistrate. Serviciul este disponibil in limba romana si in limba engleza.

 Calitate si profesionalism

Solicitarile clientilor sunt tratate profesionist in functie de tipul de contract semnat, care prevede parametrii serviciului (SLA), printre care: intervalul de acoperire, timpul de raspuns, timpul de remediere, modalitatea de rezolvare;

 Raportare in timp real

Sistemul flexibil de rapoarte asigurat de Microsoft Dynamics CRM permite o buna urmarire a indeplinirii obligatiilor contractuale pe care ni le-am asumat fata de clientii nostri.

...
Project Management

Metodologia de management de proiect utilizata de Crescendo se bazeaza pe abordarile Institutului de Management al Proiectului (PMI) si SureStep, care pot fi adaptate in functie de amploarea si / sau de complexitatea fiecarui proiect.

 

Avem o echipa dedicata de management de proiect, formata din Manageri de proiect cu experienta certificata PMP & SureStep si experienta reala:

  • 2 certificari PMP (Project Management Professional);
  • 1 certificare Microsoft Dynamics Sure Step;
  • diverse cursuri de management de proiect organizate de Codecs si KTC International.

    Metodologia este structurata in patru etape principale:      Initializarea proiectului

Scopul acestei etape este stabilirea tuturor aspectelor legate de implementarea proiectului si de sistemul de management al proiectului, adica membrii echipei de proiect, cadrul de lucru si comunicare, pregatirea locatiei, facilitatile si suportul.

 Planificarea proiectului

Aceasta etapa vizeaza stabilirea planului de proiect in functie de cerintele specifice de lucru. Planurile de proiect pot avea diferite grade de detaliu si se pot concentra pe diferite aspecte ale proiectului (sarcini, livrabile, repere).

 Executia si controlul proiectului

In aceasta faza, responsabilitatile Managerului de Proiect vor include urmatoarele: monitorizarea si controlul progresului, organizarea intalnirilor de proiect, raportarea stadiului proiectului, evaluarea si gestionarea riscurilor / modificarilor.

 Inchiderea proiectului

In faza de inchidere, managerul de proiect este responsabil pentru semnarea protocolului de acceptanta privind livrarea proiectului, precum si pentru evaluarea rezultatelor proiectului. Daca este stipulat in contract sau in functie de amploarea proiectului, managerul de proiect va intocmi un raport final.

  Rolul managerului de proiect in CRESCENDO

  • Efectueaza activitatile specifice / tuturor activitatilor de management al proiectului conform metodologiei aplicate, referitoare la cele 4 faze descrise mai sus (initiere, planificare, monitorizare si control si inchidere)
  • Construieste, supravegheaza si coordoneaza echipa de proiect
  • Este responsabil pentru planificarea si executarea cu succes a proiectului
  • Functioneaza ca un singur punct de contact pe tot parcursul ciclului de viata al proiectului
  • Identifica si rezolva problemele din proiect, mediaza conflictele
  • Gestioneaza proiectele transversale functionale / prioritare, dupa cum este solicitat/necesar, asigura livrarea in timpul stabilit si raspunde de calitatea executiei proiectului (planificarea, estimarea, planificarea, urmarirea, controlul, masurarea)
  • Asigura livrarea reperelor-cheie
  • Negociaza cu furnizorii si partenerii in cauza
  • Asigura managementul riscului si schimbarii
  • Monitorizeaza periodic progresul / starea proiectelor
  • Raspunde pentru toate activitatile legate de proiect, inclusiv HR, Legal, Financial
  • Echipa PMO este capabila sa acopere si sa coordoneze implementarea proiectelor pentru intregul portofoliu de solutii (aplicatii pentru afaceri, dezvoltare de software, infrastructura IT & C, colaborare si comunicatii).