Cristian Parchet Expert - Montaj, intretinere parchet, Bucuresti

Reconditionare Parchet

Servicii profesionale de reconditionare parchet

Aveti parchet din lemn masiv, stratificat sau exotic in propria locuinta sau la sediul companiei? Doriti sa gasiti cea mai buna solutie pentru a-l aduce la starea lui de odinioara? Noi suntem aici pentru a va ajuta cu cele mai bune servicii de reconditionare parchet lemn masiv. Dusumeaua din lemn masiv, stratificat sau exotic poate fi readusa la starea initiala prin operatiunea de reconditionare.

Intretinerea parchetului

Parchetul din lemn masiv / stratificat / exotic trebuie intretinut cu ajutorul unor lacuri si solutii speciale ce protejeaza lemnul impotriva factorilor nocivi. Reconditionarea se poate face prin aplicarea unui lac special si prin chituire. Insa acest lucru este valabil atunci cand parchetul nu prezinta urma vizibile cauzate de zgarieturile adanci sau atunci cand doar lacul s-a deteriorat.

Reconditionare parchet la cele mai inalte standarde calitative!

CRISMAR EXPERT PARCHET SRL ofera o gama diversificata de servicii pentru parchetul masiv, stratificat sau exotic.  Pentru orice tip de lucrare, inclusiv pentru reconditionarea parchetului, utilizam materiale premium si utilaje de ultima generatie. Efectuam lucrari de reconditionare parchet pentru orice tip de business, dar si pentru persoane fizice.

Pentru detalii suplimentare nu ezita sa ne contactezi!

Slefuirea parchetului din lemn masiv

In cazul deteriorarii lacului trebuie sa se efectueze o slefuire la nivel superficial, iar aplicarea lacului va fi etapa urmatoare slefuirii parchetului. Slefuirea se face cu ajutorul unor tipuri speciale de hartie, cu granulatii diferite, specifice fiecarei etape de slefuire. Reconditionarea parchetului se face si prin aplicarea chitului special, acesta fiind utilizat pentru umplerea rosturilor, aplicarea lui fiind, de asemenea, urmata de slefuire.

Finisare parchet lemn masiv

Finisarea parchetului are loc cu ajutorul unui aparat special denumit buffer. Finisarea este foarte importanta deoarece ea contribuie la obtinerea aspectul final al parchetului si creeaza efectul pe care il doriti la final pentru un anumit tip de parchet lemn masiv. In urmatoarea etapa, noi folosim grund de calitate si un anumit tip de lac ce confera stralucire si rezistenta stratului superficial al parchetului. Dupa ce finisarea este terminata, parchetul va fi din nou ca la inceputurile lui si va rezista astfel cativa ani buni. Bineinteles, va trebui sa il protejati de zgarieturile profunde, de umezeala sau de foc.

Galerie foto
  • ...