Cristian Parchet Expert - Montaj, intretinere parchet, Bucuresti

Servicii Montaj parchet

Servicii profesionale de montaj parchet

CRISMAR EXPERT PARCHET asigura servicii de montaj parchet stratificat, parchet lemn masiv, parchet lemn exotic dar si diferite tipuri de dusumele (din lemn nou sau deja folosit). Lucram atat cu persoane juridice pentru ansambluri rezidentiale, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri, pensiuni dar si cu persoane fizice ce doresc inlocuirea parchetului cu unul de calitate superioara. Putem sa montam parchetul dorit de dumneavoastra in orice incapere, indiferent de suprafata. Specialistii nostri in domeniu executa lucrarea de montare parchet in cel mai scurt timp, cu eficienta maxima.

De ce parchetul din lemn masiv?

Parchetul din lemn masiv este apreciat pentru calitatea finisajului, dar si pentru aspectul placut ce-l confera spatiilor interioare.

Prin montajul unei pardoseli din lemn masiv in casa sau in biroul dumneavoastra veti avea parte de cea mai buna izolatie fonica si termica. Parchetul din lemn masiv va da spatiului in care este montat un aer de eleganta si patina a timpului, sporindu-i totodata valoarea la o eventuala revanzare.

Profesionisti in montajul parchetului din lemn masiv

CRISMAR EXPERT PARCHET SRL ofera servicii profesionale de montaj parchet.  Compania noastra foloseste doar materiale premium pentru montarea parchetului din lemn masiv sau a parchetului din lemn stratificat astfel incat lucrarea sa fie perfecta.

Montam parchet pentru case, apartamente, birouri, hoteluri, pensiuni, restaurante, cabane, sali de conferinta etc.

Pentru detalii suplimentare nu ezita sa ne contactezi!

Parchet montat ca la carte!

Compania noastra utilizeaza metode si tehnici moderne de montaj parchet lemn masiv, astfel incat la sfarsitul lucrarii sa fie totul perfect – montajul executat nu va permite infiltrarea apei sau patrunderea prafului si a resturilor printre rosturile elementelor parchetului.

Inainte de a trece la operatiunea de montaj, ne asiguram ca suprafata pe care vom lucra este nivelata corespunzator. Daca este nevoie, facem ajustarile si corectiile necesare ale sapei, astfel incat pe dedesubt sa nu existe spatii neregulate, iar parchetul sa nu aiba probleme de-a lungul timpului din cauza umezelii si a factorilor nocivi.

Procedura de lucru

Dumneavoastra veti alege designul parchetului dorit. Aveti posibilitatea de a monta parchet din lemn masiv compus din lamele de dimensiuni variabile.

Compania noastra va poate ajuta sa alegeti cea mai buna varianta de parchet si sa alegeti solutia perfecta pentru spatiul in care il vom monta.

Dupa montajul parchetului si finisarea lui cu chituri si solutii speciale, ne ocupam si de montarea plintei – aceasta ar trebui sa fie tot din lemn masiv astfel incat sa completeze foarte bine intregul ansamblu.

Galerie foto
  • ...