Curatare chimica centrale termice si calorifere Bucuresti

Curatare panouri solare

Pe fondul cresterii continue a pretului combustibililor conventionali panourile solare ofera o solutie pentru scaderea costurilor de productie a energiei termice necesare încalzirii spatiului sau productiei de apa calda de consum. Proiectate, montate si întretinute corespunzator acestea îsi pot aduce un aport termic semnificativ prin generarea de energie aproape gratuit.

Operatia de curatare are drept scop îndepartarea gumelor si malurilor din sistemul solar caracterizat prin temperaturi ridicate de lucru, care favorizeaza descompunerea antigelurilor si formarea de depuneri si polimeri greu de evacuat prin procedee clasice de spalare.

Odata îndepartata mizeria, instalatia va fi clatita iar resturile solutiei de curatare vor fi neutralizate cu NEUTRALYZER ALCALIN pâna la restabilirea unui pH neutru în circuit.

Ulterior circuitul va fi represurizat prin încarcare cu antigelul SOLAR PROTECT S45 care asigura o protectie la înghet de pâna la -28°C si este formulat special pentru acest tip de instalatii.

Galerie foto
  • ...