D.A.D. Clean Easy - Firma curatenie Bucuresti

Curatenie la domiciliu

CURATENIE PENTRU LOCUINTE
Facem curatenie perfecta pentru garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere, apartamente de 4 camere si vile. Preturile pot sa varieze in functie de necesitatile tale. De aceea, estimarea corecta se poate face doar dupa o discutie cu unul dintre membrii echipe noastre.
Detaliile chiar conteaza
De fiecare data cand iti curatam locuinta, acordam atentie “micilor detalii”, pe care cele mai multe firme de curatenie le omit. Acele lucruri marunte, cum ar fi mutarea (si nu ocolirea) plantelor, a mobilei si a obiectelor de decor atunci cand facem curatenie, indreptarea tablourilor dupa curatare.

Facem curatenie ca si cum ar fi casa noastra, de aceea tinem cont de cele mai mici detalii, iar la final, tu vei avea o locuinta asa cum toate ar trebui sa fie - perfect curata si igienizata.
 
 
Ce includ servciile de curatenie la domiciliu?
Stergerea amanuntita a prafului de pe mobilier cu lavete micro-fibra si solutii antistatice
Stergerea tuturor corpurilor de iluminat si a intrerupatoarelor
Aspirare si spalare profesionala covoare
Curatat si igienizat bucatarii (faianta, gresie, mobilier, aparatura electrocasnica, chiuvete)
Curatat si igienizat bai (gresie, faianta, mobilier de baie, oglinzi, toalete, cabine de dus)
Spalat geamuri interioare si exterioare
Spalare mecanizata podele (la cerere)
Spalat canapele textile sau piele (la cerere)
Spalat scaune si fotolii textile sau piele (la cerere)
 
 
 
Curatenie la domiciliu? Nu a fost niciodata mai simplu pentru tine
Casa ta este locul in care ar trebui sa te face sa fii cel mai confortabil. Ce bine te simti intr-o locuinta curata, ordonata si perfect igienizata, nu-i asa?

Totusi, in timp ce programul pare sa fie din ce in ce mai aglomerat, casa incepe sa adune praf, grasime intarita in bucatarie, murdarie inestetica si un aer tot mai incarcat, aspecte deloc benefice pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Este normal ca murdaria sa apara, chiar daca te ocupi personal de asta, mai ales in zonele greu accesibile. O firma de curatenie profesionala nu doar ca va curata in profunzime toate spatiile dorite intr-o perioada scurta, dar iti va oferi timp de care sa te bucuri asa cum vrei.

Galerie foto
  • ...