D.A.D. Clean Easy - Firma curatenie Bucuresti

Curatenie industriala

Curatenie industriala - Cate probleme atatea solutii
Fie ca este nevoie de curatarea unei fabrici, hale sau a unui depozit, echipa noastra vine in ajutorul clientilor cu solutii inovatoare de curatare, cu focus pe detalii, astfel incat finalul sa fie pe masura asteptarilor, iar angajatii sa lucreze in siguranta si cu aceeasi performanta.

Cea mai mare provocare a firmelor mari care utilizeaza masinarii si utilaje grele este sa le mentina curate, astfel incat acestea sa functioneze perfect si in siguranta cat mai mult timp. De aceea, pe langa mediul de lucru al angajatilor, seviciile de curatenie industriala preintampina si astfel probleme, oferind companiilor cu activitate industriala posibilitatea de a curata echipamentele si utilajele de depuneri de praf, reziduri si/sau ulei folosit in angrenarea acestora.
Cu ce putem ajuta in domeniul curateniei industriale?
În functie de activitatea firmei, serviciile de curatenie industriala pot fi:Eliminarea substantelor chimice periculoase
Curatarea, dezinfectarea si intretinerea masinilor si altor echipamente
Curatarea zonelor de lucru
Curatarea cantinelor, depozitelor si a halelor
Spalarea mecanizata a podelelor
Folosim echipamente si solutii speciale impreuna cu aparatura avansata astfel incat standardele de curatenie sa atinga cotele maxime, iar la final clientii sa fie multumiti de rezultatul obtinut.

Galerie foto
  • ...