Cursuri si Meditatii Germana Online Bucuresti

CURSURI SI MEDITATII GERMANA DE SEARA - ONLINE

Cursurile de germana online de seara sunt disponibile incepand cu ora 18:10 sau incepand cu ora 19:40. Ne puteti contacta telefonic pentru a va prezenta programul actualizat al cursurilor de limba germana, in functie de nivelul dumneavoastra actual estimat. Va puteti inscrie si participa la cursurile de limba germana online din orice parte a tarii sau din strainatate.

Daca ati mai studiat limba germana, veti sustine un test de incadrare la nivelul corespunzator, urmand ca in functie de rezultat sa vi se propuna cea mai buna varianta in functie de programul si nivelul dumneavoastra si veti putea incepe imediat cursul de limba germana, prin alaturarea la o grupa deja formata, in limita locurilor disponibile.

Daca nu ati mai studiat limba germana, va puteti rezerva locul intr-o grupa in formare. Programa pentru modulul A1.1 (nivel incepator fara cunostinte de limba germana) incepe cu regulile de pronuntie si scurte dialoguri de prezentare in limba germana, notiunile de gramatica fiind explicate cu ajutorul fiselor de gramatica. Manualul utilizat pentru nivelul incepator este gratuit si este structurat conform "Cadrului European de Referinta pentru Limbi Straine". Cursul este deosebit de interactiv, se incurajeaza constructia permanenta de fraza si dialogul in limba germana, programa fiind cea pentru sustinerea examenelor de certificare.

Cursurile de limba germana asigura intelegerea tuturor notiunilor de gramatica si vocabular intr-un mod eficient si placut. Grupele mici, de aproximativ 6 cursanti, incurajeaza dialogul permanent dintre participanti si profesor. Cursul este orientat spre dobandirea abilitatilor de conversatie inca de la primele sedinte, iar progresele participantilor sunt rapide si constante.

Galerie foto
  • ...