Cursuri si Meditatii Germana Online Bucuresti

Cursuri si Meditatii de Limba Germana online

Cursuri si Meditatii de Limba Germana Online, pe Skype, Google Meet sau Zoom, prin videoconferinta

 

Va puteti inscrie si participa la cursurile de limba germana online din orice parte a tarii sau din strainatate. Cursurile de limba germana online se desfasoara prin videoconferinta si toata activitatea se desfasoara online. Participarea la curs, inscrierile, testele de nivel se fac prin platforma Google Meet sau pe Skype, iar cursurile sunt interactive, conversationale.
Cursurile de limba germana organizate online sunt axate pe conversatie si gramatica, iar programa este cea pentru examenele de certificare.

Veti beneficia de inalta calitate audio/video, fiind utilizata aparatura profesionala pentru videoconferinte pe platforma Google Meet sau pe Skype. Partea video (informatia notata pe flip chart) este redata cu o acuratete de 100%, iar pentru partea audio este utilizat microfon de conferinta (echo cancelling).

Cursuri disponibile: cursuri germana incepatori, cursuri germana nivel intermediar, cursuri germana nivel avansat, cursuri germana pentru adulti sau cursuri germana pentru adolescenti (cu varsta peste 13 ani).

Galerie foto
  • ...