Cursuri Engleza Bucuresti

CAMBRIDGE

Cambridge Exams sunt examene prestigioase certificate de Universitatea din Cambridge si recunoscute în întreaga lume.

Prin pregatirea pentru un examen Cambridge, veti dezvolta abilitati de comunicare pe care le puteti folosi pentru a fi aplicate in viata de zi cu zi, munca sau studii.

Examenele Cambridge KET, PET, FCE si CAE se concentreaza pe engleza generala si sunt concepute pentru a testa limba engleza pe care o veti citi, scrie, auzi si vorbi în situatii reale.

Pregatirea pentru Cambridge KET, PET, FCE si CAE va va ajuta sa stabiliti obiective si sa va oferiti motivatia de care aveti nevoie pentru a va duce limba engleza la nivelul urmator!

Mai mult, o diploma Cambridge in CV-ul dvs. nu numai ca arata nivelul pe care îl cunoasteti oficial în limba engleza, acesta arata angajatorului si ca sunteti dispus sa dedicati timp pentru a va îmbunatati limba engleza si abilitatile dumneavoastra profesionale.

De asemenea, 99% din primele 100 de universitati din lume recunosc CAE pentru studii universitare.
Examenul Cambridge English: Key English (KET)
este o dovada a capacitatii de a folosi limba engleza pentru a comunica în situatii simple. Examenul testeaza toate cele patru abilitati de limba engleza – citire, scriere, ascultare si vorbire. Acesta ar trebui sa va ofere încrederea pentru a continua si de a studia pentru examene de nivel superior, cum ar fi Cambridge English: Preliminary (PET) and Cambridge English: First (FCE).

Galerie foto
  • ...