Cursuri Engleza Bucuresti

TOEFL, IELTS, Academie

TOEFL (Test of English as a Foreign Language)
masoara abilitatea candidatilor de a utiliza limba engleza asa cum se foloseste in context academic, in colegii si universitati in care limba de predare este engleza. Testul evalueaza cat de bine puteti vorbi, citi, asculta si scrie în limba engleza, rezultatele lui fiind acceptate de peste 9000 de univeristati, colegii, agentii si alte institutii din peste 135 de tari.

Nivelul de limba engleza:

*B1 TOEFL iBT 57-86

*B2 TOEFL iBT 87-109

*C1 TOEFL iBT 110-120

ELTS the International English Language Testing System
este destinat testarii abilitatii lingvistice a candidatilor care au nevoie sa studieze sau sa lucreze in tari in care limba engleza este limba de comunicare. Testul acopera cele patru abilitati lingvistice: ascultat, citit, scris si vorbit. Testul are doua categorii Academic si General, in functie de cerinte.

Nivelul de limba engleza:

*B1 IELTS 5-6.5 / *C1 IELTS 7-8 / *C2 IELTS 8.5-9

Examen Academia de Politie
La sectiunea de Lb. Engleza pentru examenul de admitere la Academia de Politie se pune accentul pe notiuni de gramatica si vocabular.

Tocmai de aceea ne vom axa doar pe acestea, combinand parti teoretice cu practice, urmand indeaproape programa la Lb. Engleza pe care Academia de Politie a afisat-o si pe care o regasiti mai jos. Vom lucra toate grilele date la examen in anii precedenti, va voi explica raspunsurile si vom exersa exercitii asemanatoare pana cand le veti stapani foarte bine si veti putea merge increzatori in fortele voastre la examen.

I. MORFOLOGIE SUBSTANTIVUL: numar, caz; substantive cu prepozitii obligatorii; substantive colective ARTICOLUL: hotarât, nehotarât, zero; cazuri de omisiune. ADJECTIVUL: tipuri, grade de comparatie; comparatia intensiva; adjective cu prepozitii obligatorii. PRONUMELE: personal, reflexiv, reciproc, posesiv, demonstrativ, relativ, nehotarât NUMERALUL: cardinal, ordinal, multiplicativ. VERBUL: modurile si timpurile diatezei active; diateza pasiva; verbele cauzative (have, get); constructii cu subjonctivul; verbe modale, modalitatea; constructii cu infinitivul si cu participiul; verbe cu prepozitii obligatorii; “phrasal verbs”. ADVERBUL : tipuri; locutiuni; ordinea adverbelor de loc, mod si timp în propozitie; folosirea adverbelor în pozitie accentuata la începutul propozitiei; grade de comparatie CUVINTE DE LEGATURA: prepozitii, conjunctii, locutiuni.

Galerie foto
  • ...