Daff Dent - Cabinet stomatologic Bucuresti

Estetica dentara

Estetica dentara reprezinta orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator.

Estetica dentara nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor si tesuturilor moi din cavitatea bucala.

Albirea dentara

Un zâmbet stralucitor ne face de cele mai multe ori sa parem mai tineri, iar albirea dentara a devenit un tratament din ce în ce mai interesant pentru majoritatea persoanelor. Fie ca este realizata acasa sau în cabinetul medicului dentist, scopul este acelasi, obtinerea unui zâmbet mai alb.

De ce sa îmi albesc dintii?

Abirea dentara îmbunatateste considerabil aspectul fizic si contribuie la o stare de spirit mai buna. Studiile arata ca persoanele care au dinti mai albi au mai multa încredere în ei si o sansa ridicata la succes. Prin albirea dintilor se obtine un zâmbet alb si stralucitor, cu o valoare estetica superioara.

Ce produse pot sa aleg?

Pe piata exista o gama larga de produse de albire, fiecare având avantaje si dezavantaje, însa tehnica cea mai recomandata de medicii stomatologi este albirea profesionala. Aceasta manopera se realizeaza doar în cabinetul medicului stomatolog, iar rezultatele sunt imediate!

Cum aleg?

Varianta pe care alegi sa o utilizezi tine de cât de rapid îti doresti un zâmbet mai alb. Metodele pe care le poti utiliza acasa pot parea ieftine însa rezultatul poate fi vazut dupa o perioada destul de lunga. Benzile si gelurile pentru albire ofera rezultate mai rapide decât pastele de dinti cu efect de albire, însa daca nu sunt utilizate corect pot dauna danturii.

Fara îndoiala, albirea profesionala este cea mai rapida si mai eficienta metoda de albire dentara.

Galerie foto
  • ...