Daw Benta Romania - Vopsele, tencuieli

Vopsele de fatada

Histolith Kristalin

Vopsea silicatica bicomponenta conform VOB/C DIN 18 363, Capitolul 2.4.1

Domeniu de aplicare

Histolith® Kristallin este folosit în special la renovarea cladirilor istorice. Cu Histolith® Kristallin se pot obtine finisari asemanatoare cu cele de var, cu proprietati avantajoase d.p.d.v. a fizicii constructiilor si foarte durabile în timp.

Proprietati     

Sistem silicatic bicomponent fara substante organice, cu o rezistenta ridicata la intemperii si nuante intense. Alte caracteristici avantajoase ale produsului Histolith® Kristallin sunt:

? pigmentatie minerala, astfel cu rezistenta ridicata a culorilor

? permeabilitate ridicata la vaporii de apa, valoare sd < 0,01 m

? permeabilitate ridicata la CO2

? silicatizare durabila cu stratul suport

? nu se dilata (nu se umfla)

? neinflamabil conform DIN 4102

? rezistent la spalare si la frecare umeda

? fara continut de solventi

? valoare w în functie de stratul suport

Baza materialuluiApa de sticla (silicat de potasiu), pigmenti minerali ce ofera rezistenta ridicata culorilor, si materiale minerale de umplutura.Ambalaj/Capacitate recipientHistolith® Kristallin-Farbkomponente 10 Litri Histolith® Kristallin-Fixativ 10 Litri.CuloareAlba.  Se poate nuanta în fabrica, la cerere. În cazul stratului final, pe suprafete alaturate se va aplica doar material apartinând aceleiasi sarje de productie iar materialele care provin din sarje diferite se vor amesteca între ele. Rezistenta nuantelor conform Fisei BFS Nr. 26: Clasa: AGrupa: 1Grad de luciuMat-opacDepozitareLa rece, ferit de înghet. Materialul se depoziteaza numai în recipiente din material plastic. Termen de valabilitate: Histolith® Kristallin: 6 luni.Histolith® Kristallin-Fixativ: 12 luni.

 

Galerie foto
  • ...