Daw Benta Romania - Vopsele, tencuieli

Panouri si elemente absorbante suspendate

CapaCoustic Melapor-Panel Glatt 0,625x0,625

Material buretos moale, elastificat si duroplastic, pe baza de rasini melaminatice, cu o structura filigranica cu celule deschise.

 

Descrierea produsului

Elementele CapaCoustic Melapor consta dintr-un material buretos moale, elastificat si duroplastic, pe baza de rasini melaminatice, cu o structura filigranica cu celule deschise.

Descrierea sistemului

Placile CapaCoustic Melapor pot fi lipite direct pe pereti sau tavane cu suprafata portanta, sau pot fi suspendate (în forma de Baffle) în spatiul liber prin intermediul sinelor ”T” standard.Datorita montajului rapid si a prelucrarii usoare, elementele CapaCoustic Melapor sunt ideale si în cazul renovarilor ulterioare.

Componentele sistemuluiI.    Lipire directa:

  • CapaCoustic Melapor-KleberAdeziv umplut pe baza de dispersie pentru lipirea panelurilor CapaCoustic Melapor 034/31-34.Nr. Produs: 037/13, continut-galeata: 25 kg.
  • CapaCoustic Melapor-PanelSortimentul include, conform tabelului, diferite formate standard si suprafete (vezi tabelul).

II.   Elemente pentru suspendare:

  • CapaCoustic Melapor-BaffleSortimentul include, conform tabelului, diferite tipuri standard (vezi tabelul).
  • CapaCoustic Melapor DeckensegelSortimentul include tipurile Konkav si Konvex (vezi tabelul).
  • CapaCoustic Abhang-SetCa si completare optionala pentru suspendarea individuala a Baffelelor CapaCoustic Melapor. Nr. Produs 034/20
Galerie foto
  • ...