Derenovat - specialisti in renovari Bucuresti

Renovare apartament

e spune ca detaliile fac diferenta! Noi punem accent pe detalii astfel ca, dupa finalizarea procesului de renovare apartament, predarea la cheie va pune în fata unui rezultat impecabil. Adio chiuvete picurânde, adio calorifere care nu se încalzesc, adio prize defecte, adio sigurante electrice sarite, adio crapaturi în pereti, adio mucegai, adio pereti strâmbi si usi care nu se închid! Totul va arata si va functiona ca nou, iar dumneavoastra va veti simti iarasi acasa.

Daca aveti nevoie de renovare apartament 2 camere, renovare apartament 3 camere sau renovare apartament cu mai multe camere, suntem echipa potrivita pentru a ne ocupa de toate etapele ce trebuie parcurse în timpul unui proiect de acest fel.

Firma noastra de constructii acopera o plaja larga de servicii, efectuând lucrari de montaj rigips, instalatii electrice, instalatii sanitare si termice, montare parchet si usi, montare gresie si faianta, montare marmura si piatra naturala, placat trepte cu marmura, placat trepte cu gresie, montaj travertin, glafuri marmura, glafuri granit etc.

Galerie foto
  • ...