Derenovat - specialisti in renovari Bucuresti

Instalatii electrice

...
Instalatii electrice casa

Atunci când locuiti la curte, sunt mari sanse ca în casa si în jurul ei sa aveti o multime de consumatori de electricitate: masina de spalat rufe, uscator de rufe, masina de spalat vase, unul sau mai multe aparate de aer conditionat, aeroterme, masina de tuns iarba, drujba electrica, atelier cu diferite scule electrice, hidrofor etc. Instalatia electrica din casa dumneavoastra este supusa unor sarcini foarte mari, astfel ca este important sa fie proiectata de un profesionist, sa fie realizata temeinic si sa aiba parte de mentenanta constanta.

...
Instalatie electrica apartament

Atunci când se face de la zero o instalatie electrica în apartament, un avantaj major este acela ca prizele si întrerupatoarele pot fi pozitionate în zonele si la înaltimea pe care le doreste clientului. Firma noastra are electricieni autorizati care fac noul plan al instalatiei conform cu normele de siguranta si dupa nevoile si preferintele dumneavoastra, dupa care executa lucrarea cu profesionalism si minimum de efort din partea dumneavoastra.

O procedura consumatoare de timp, dar cu un efect estetic pozitiv este trecerea cablurilor prin tub flexibil (copex) si îngroparea lor în santuri sapate în perete.