Desfundare Canalizare Tevi ,Bucuresti

Desfundare tevi si conducte

Te confrunti din ce in ce mai des cu tevi sau conducte infundate ori incarcate cu reziduuri iar scurgerea apei este din ce in ce mai greoaie si se infunda din ce in ce mai des? O firma specializata in reparatii instalatii sanitare te poate ajuta cu desfundarea conductelor de canalizare sau a tevilor si cu tot ceea ce presupune reparatii sau montaj instalatii sanitare, intr-un timp cat mai scurt, actionand si in caz de urgente majore.

Echipe specializate de instalatori sanitari asigura prompt si sigur servicii de desfundare tevi sau conducte cu orice tip de echipamente sanitare, atat de scurgere cat si de legatura. De asemenea, firme specializate asigura desfundarea si curatarea completa a tevilor de polipropilena, de cupru, din metal sau pexal, indiferent de natura depunerilor care s-au format pe aceste tevi.

Pentru operatiunea de desfundare a tevilor sau a conductelor specialistii apeleaza la ajutorul unui sarpe special, daca situatia nu este prea complicata, altfel se apeleaza la echipamente mai performante pentru a putea patrunde mai usor prin blocajul format pe tevi si a degaja depunerile si mizeria depusa pe tevi sau conducte.

In cazul interventiei de desfundare conducte sau tevi se pot folosi mai multe echipamente speciale, astfel:

- Se intervine pentru desfundarea oricarui tip de echipamente sanitare, atat de scurgere cat si de legatura, cu ajutorul unui sarpe special creat pentru astfel de lucrari. Pentru acest lucru, daca este nevoie sau situatia o impune, se va folosi si o camera video care inspecteaza locul unde s-au realizat depunerile sau unde s-a produs blocajul pe conducta.

- Dupa curatarea tevilor se va introduce un jet de apa curata, cu ajutorul unei lance speciale, pentru curatarea tuturor impuritatilor. Cu o presiune de curatare extrem de mare, se garanteaza rezultatele si desfundarea tevilor sau a coloanei infundate.

- Printre alte echipamente folosite in afara de robotii, special creati pentru desfundarea coloanei de canalizare, se poate interveni si cu echipamente speciale pentru curatarea si spalarea coloanelor menajere si pluviale ori curatarea si spalarea conductelor.Robotul de curatat cu presiune cu apa, folosit mai ales pentru desfundarea coloanei de canalizare, este un dispozitiv special, care spala cu o presiune, de 180 de bari, fara a deteriora sau a strica materialul din care este facut obiectul curatat. Acest robot, special conceput pentru desfundarea de canalizari poate fi folosit la spalarea sau desfundarea coloanelor, dar si a rezervoarelor ori curatarea jgheaburilor.

Astfel, o echipa de instalatori cu experienta in prestarea de servicii de desfundare coloane, tevi ofera urmatoarele servicii profesionale la standarde inalte:

-desfundare coloane toalete, chiuvete si sifoane de pardoseala

-desfundari coloane bucatarii, desfundare scurgere cada

-desfundari profesionale de conducte si coloane de scurgere si tevi cu echipamente profesionale

-se ocupa de desfundarea canalizarilor, a canalelor cu presiune, a caminelor si vidanjarea foselor septice, in regim de urgenta sau in cadrul unor contracte de intretinere.

Pentru aceste operatiuni, un personal bine instruit foloseste doar aparate profesionale in desfundari si de ultima generatie. Orice echipa de instalatori cu experienta in desfundarea tevilor si conductelor, instruit sa manevreze astfel de echipamente, garanteaza seriozitatea si profesionalismul serviciilor, calitatea si termenele de executie a lucrarilor si ofera in plus garantia lucrarii.

Daca se doreste evitarea infundarii prea dese a coloanelor sau tevilor, de bloc, case sau cladiri industriale se poate opta pentru servicii de intretinere periodica, in baza unui contract semnat cu o firma care se ocupa de intretinerea coloanelor si a retelei de canalizare, prin desfundarea, curatarea si spalarea lor periodica, oferind preturi rezonabile. In plus, pentru astfel de servicii se ofera si reduceri substantiale, dar si conditii de plata avantajoase.

Tevile sau conductele de scurgere se blocheaza cel mai frecvent din cauza depunerilor de grasime, sapun, deseuri alimentare, par sau diverse obiecte care nu se pot dizolva in apa. Exista solutii chimice solubile in apa care dizolva murdaria si curata scurgerea, insa acestea sunt eficiente doar in intretinerea conductelor. Atunci cand scurgerea este deja blocata, folosirea substantelor chimice nu este recomandata şi poate deveni un pericol. In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari tevi profesionist.

Realizam lucrari de desfundare a tevilor si conductelor din componenta instalatiilor sanitare fie ca este vorba de blocuri, case, vile, hale sau zone industriale.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare tevi si conducte utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu de lucru curat si sanatos. Desfundarea tevilor si conductelor se efectueaza fie folosind un sarpe pentru desfundare - spirala din otel antrenata de un aparat special, fie cu ajutorul unui dispozitiv cu apa care are o presiunea de curatare ce poate aunge la 180 bari.

Alege profesionistii in desfundari: e bine sa stii ca dispozitivele utilizate trebuie sa aibe lungimea si diametrul potrivit, in caz contrar exista riscul dislocarii instalatiei si aparitia unor probleme ulterioare cum ar fi inundatiile.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare tevi sau conducte:

  • desfundare tevi de scurgere din baie sau bucatarie
  • desfundare sifoane de scurgere sau racorduri de evacuare
  • desfundare sifoane de pardoseala
  • desfundare sisteme de sifonare montate pe coloana de scurgere

Asiguram interventii pentru desfundare tevi sau conducte atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Galerie foto
  • ...