Desfundare Canalizare Tevi ,Bucuresti

Desfundare coloane

Ai probleme cu scurgerile de apa sau ti se infunda frecvent coloana de scurgere si e nevoie de interventia rapida a unei firme, cu experienta in desfundarea coloanei de canalizare de apa calda sau rece?

Solicitati urgent ajutor din partea unui specialist in desfundarea de coloane de scurgere daca sesizati un debit al apei slab din ce in ce mai des, robineti blocati, racorduri fisurate si implicit, inundatii dese la vecinul. Toate aceste se intampla, ca urmare a unei instalatii sanitare sau termice invechite si coloane infundate. O firma specializata, dotata corespunzator va interveni prompt, din momentul solicitarii, pentru desfundarea coloanelor de bloc sau cladiri industriale.

Daca in plus, echipa de specialisti are in dotare si aparate moderne, acestia pot desfunda orice tip de echipamente sanitare, coloane atat de scurgere cat si de legatura si nu vor intampina probleme in a asigura curatarea completa a tuturor tipurilor de tevi, indiferent de natura depunerilor formate pe acestea.

Pentru desfundarea coloanei se poate folosi atat sarpele, utilizat in astfel de cazuri, dotat cu camera video pentru inspectarea zonei, unde s-a produs blocajul sau se apeleaza la desfundarea cu jet de presiune mare.

Echipe de specialisti pot oferi urmatoarele servicii rapide de desfundari coloane:

- desfundare coloane WC, chiuvete, sifoane de pardoseala

- service de intretinere a retelei de canalizare, prin desfundarea coloanelor de scurgere sau curatarea si spalarea periodica a acestora,

- desfundare conducte de scurgere, desfundare canal cu presiune si a tevilor

- desfundare profesionale conducte de scurgere

- desfundare canalizari, canal coloane, camine sau fose septic

Pentru desfundarea coloanelor sau a canalizarii se folosesc, pe langa sarpele dotat cu camera video si autospeciale dotate cu pompe de inalta presiune, servicii profesionale de vidanjare cu masini de vidanjare sau alte aparate folosite in astfel de situatii.

De asemenea, se poate interveni pentru:

- curatarea mecanica si manuala a depunerilor de nisip si maluri de pe fundul bazinelor, a decantoarelor, prin balbotare cu apa cu presiune pentru fluidizarea depunerilor;

- colectarea manuala a depunerilor de grasimi

- spalare de coloane menajere

- Curatare de coloane pluviale

- Curatarea de conducte si intrebuintari multiple

- Spalarea rezervoarelor, stocare ape sau alte lichide

Pe langa robotii, special creati pentru desfundarea coloanei de canalizare, se poate interveni cu echipamente speciale pentru curatarea si spalarea coloanelor menajere si pluviale ori curatarea si spalarea conductelor.

Robotul de curatat cu presiune cu apa, folosit in special pentru desfundarea coloanei de canalizare, este un dispozitiv special, care spala cu o presiune, de 180 de bari, fara a provoca pagube asupra materialului din care este compus obiectul curatat. Acest robot, special conceput pentru desfundarea de canalizari poate fi folosit la spalarea coloanelor, dar si a rezervoarelor ori curatarea jgheaburilor.

Pe langa aceste servicii de desfundare coloane, in baza unui contract cu acesta firma, va pot fi oferite si servicii de intretinerea a coloanei cat si a intregii retele de canalizare prin desfundarea, curatarea si spalarea periodica a acesteia, la preturi accesibile. De asemenea, in unele situatii se folosesc inclusiv autospeciale dotate cu pompe, de inalta presiune pentru desfundare de coloane sau canalizare mecanizata oferind astfel servicii profesionale la standarde inalte.

Daca se va incheia si un contract pentru servicii de intretinere periodica a coloanei de canalizare, beneficiati si de discount-uri pe masura si conditii de plata avantajoase.

Apeland la serviciile profesionale ale unei firme specializate in desfundarea coloanelor cu echipamente moderne sau doar pentru intretinerea acestora vei preveni eventualele depuneri, ce pot duce in timp la infundarea instalatiei sanitare, la mirosuri neplacute si vei evita blocajele si refularea apei uzate din canalizare.

Coloane de scurgere, coloane verticale, coloane de bloc sau de subsol pot fi tot atatea probleme care pot aparea, de aceea echipa noastra de instalatori specializati in desfundare coloane este aici ca sa va ajute. Desfundam rapid si sigur orice fel de coloana.

Realizam lucrari de desfundare coloane fie ca este vorba de blocuri, case, vile sau hale.

Echipa noastra foloseste pentru desfundarea coloanelor utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu curat si sanatos. Desfundarea coloanelor se efectueaza utilizand scule profesionale.

Alege profesionistii in desfundari coloane apa.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare coloane:

  • desfundare coloane bloc
  • desfundare coloane apa
  • desfundare coloane evacuare
  • desfundare coloane subsol
  • Asiguram interventii pentru desfundare coloane atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

Galerie foto
  • ...