Dr. Dragomir, Cabinet medical Bucuresti

Cabinetul Medical

Cabinetul Medical "Dr. Dragomir" oferă toate serviciile de medicina familiei (Medicină Generală - adulţi şi copii): consultaţii, controale şi urmărirea stării de sănătate, profilaxie şi vaccinuri, consiliere şi planning familial, eliberări de avize, certificate, adeverinţe, concedii medicale, recomandări şi interpretări de analize etc.

Mai mult decat atât, dispune de personal calificat şi de aparatura necesara pentru o serie de teste şi investigaţii ca: electrocardiograma, ecografia abdominală, analize de laborator, oscilometrie, tratamente cu aerosoli, infiltraţii intra- şi periarticulare, teste clinice, etc.

Pe lângă metodele convenţionale de tratament, medicii cabinetului oferă posibilitatea tratamentelor prin metodele alternative: acupunctura, reflexoterapie, homeopatie, fitoterapie şi aromaterapie pentru un mare numar de afecţiuni.

Toate serviciile oferite la cabinet se pot efectua şi la domiciliul pacienţilor. În schimbul unui tarif suplimentar se pot face: recoltări la domiciliu, tratamente injectabile sau perfuzii la domiciliu, aplicaţii de sonde vezicale, pansamente, ecografie la domiciliu, electrocardiograma si oscilometrie la domiciliu, acupunctura şi masaj reflexogen la domiciliu.

Programul cabinetului este extins şi sâmbăta (numai pentru salariaţi).

Timpul petrecut de pacienţi în sala de aşteptare este de maximum 15 minute, cu condiţia unei programări prealabile. Programările se pot face telefonic la numarul: (021) 324 4560    

 

Orarul de funcţionare al cabinetului:

de luni pana joi între orele 9-19; vinerea si sâmbăta între orele 10-13.

Pentru programări sunaţi la tel: (021) 324 45 60.

Pentru urgenţe: tel 0726 195503 (dr. Mihnea Dragomir) sau 0745 062464 (dr. Monica Dragomir).

Galerie foto
  • ...