Centrul Veterinar Domenii

Farmacie Veterinara

Farmacia veterinara din cadrul Centrului Veterinar Domenii ofera o gama larga de produse farmaceutice veterinare: antiparazitare interne si externe, antibiotice, analgezice si antiinflamatoare, suplimente vitamino-minerale, suplimente pentru mentinerea sanatatii ficatului si a tractului urinar, produse dermatologice, medicatie pentru boli cardiace, medicatie pentru afectiuni oftalmologice, etc
 
Toate produsele noastre farmaceutice sunt de inalta calitate, acestea fiind achizitionate de la producatori cu o buna reputatie, astfel incat sa ne asiguram ca pacientii nostri vor primi cel mai bun tratament posibil.
 
Uneori, animalele refuza sa ia medicamentele prescrie, motiv pentru care personalul nostru va va asista cu sfaturi utile in administrarea acestora.
 
Medicamentele prescrise de catre doctorii nostri pot fi ridicate oricand de la Centrul Veterinar Domenii, iar in masura in care acestea nu mai sunt in stoc, vor fi comandate si livrate in cel mult 48h.
 
Pentru orice intrebari si nelamuriri suplimentare, personalul centrului nostru va sta la dispozitie la numerele de telefon afisate pe site.

Galerie foto
  • ...