DpD Asistenta Rutiera tractari auto Bucuresti, Ilfov

Tractari auto Bucuresti

Ce faci daca ramai cu masina in drum?

Toti soferii atunci cand pleaca la drum, s-au gandit cel putin o data ca exista riscul, din cauza unori defectiuni la masina, sa ramana cu ea in drum. Dar, culmea este ca acest lucru se intampla exact atunci cand nu te astepti.

Deci, ce faci daca te trezesti intr-o astfel de situatie? In primul rand indicat este sa iti pastrezi calmul. Pentru ca in conditii de stres oamenii nu mai sunt capabili sa gandeasca rational si incep sa intre in panica. Panica nu este solutia.

Recomandam ca inainte sa pleci de acasa sa te asiguri ca ai telefonul mobil incarcat, sau ca ai la tine un incarcator de masina, pentru ca in asemenea situatie cu siguranta vei avea telefoane de dat. In aceasta situatie va trebui sa apelezitractari auto Bucuresti pentru a iti trimite o platforma pentru a iti duce masina la un service auto sau intr-o locatie aleasa de tine. De regula, serviciul de tractari actioneaza destul de repede, deci asteapta-te la o interventie prompta.

Asigura-te ca ai la tine trusa de urgenta si triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza masina atunci cand ramai cu ea in drum, pentru a fi usor observabil de ceilalti participanti la trafic. Nu uita nici de ustensilele pentru repararea unei pene d cauciuc: cric, chei etc.

Daca ai ramas cu masina in drum intr-o zona izolata, nu pleca de langa masina intrucat ea iti poate servi drept adapost, si este mult mai probabil sa te observe cineva, decat daca pleci de langa ea. Poti cere ajutor prin telefon, sau daca acesta nu functioneaza, asteapta pentru ca sigur va mai circula cineva pe acea zona.

Totusi, incearca sa verifici constant masina pentru a depista eventuale nereguli, pentru a evita astfel de situatii.

Galerie foto
  • ...